2777
2789
ممنونم خیلی ازت ممنونم یوقتا فکر میکنم میگم شاید واقعا اینده درخشانی داشته باشه شاید یه خورده محدودی ...

ماشالا به جونش🌺

انشاالله همینطوره به حق نور خدا آینده از خورشیدم درخشان‌تر می‌شه

یا علی....خانما درخواست دوستی میدید قبلش تو یکی از تاپیکام کارتون رو بگید که رد نکنم...تاپیک اولم همیشه بازه هر کس بخواد میتونه اونجا کامنت بذاره.....به حق شهدای کربلا اللهم عجل لولیک الفرج 🌱
یعنی دردهاشو متوجه هست😔۶ سالشه

ببین سختته نمیگم مقصری ولی بپذیرش باهاش کنار بیا ب ایندش فک نکن فقط اینو بدون اون بچه جز تو و پدرش پناهی نداره خیلی از رفتاراش دست خودش نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راستی راجع به خط آخرت من نمی‌دونم وضعیت فرزندتون در چه حده 

ولی کتاب بی حد و مرز نیک وی آچیچ رو بخون 

زندگینامه یه مردی هست که بدون دست و پا متولدشده

خدایا شکرت ...  
ببین سختته نمیگم مقصری ولی بپذیرش باهاش کنار بیا ب ایندش فک نکن فقط اینو بدون اون بچه جز تو و پدرش پ ...

رفتاراش عادین بچه عادی هست راه میره حرف میزنه باهوشه ولی مشکل جسمی داره از پا ضعیفه 

و تحت نظر پزشکه😔

اره همه کاری میکنه مستقله ولی خب نسبت ب همسناش تاخیرداره یکم کنده حرکاتش

اشکال نداره ولی خواهشا تو حامیش شو🥺دعواش نکن کتکش نزن اون خودش به اندازه کافی درد میکشه همسناشو میبینه حسرت میخوره حداقل نزار از حسرت خانواده خوبم بکشه

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️
اصلا و ابدا اجازه ی سرزنش کردنتون رو نمیدم به خودم چون رنجی که شما میبرید رو کسی درک نمیکنه.اما چققق ...

خدا کنه دخترمنم موفق بشه اینده نحدودیت باعث افسردگیش نشه نمیدونم چکار کنم موفق بشه😔

اشکال نداره ولی خواهشا تو حامیش شو🥺دعواش نکن کتکش نزن اون خودش به اندازه کافی درد میکشه همسناشو میب ...

اینا رو وقتی میگید حالم خیلی بد میشه ازاینکه بفهمم دخترم حسرت میخوزه و چیزی نمیگه😔😔

رفتاراش عادین بچه عادی هست راه میره حرف میزنه باهوشه ولی مشکل جسمی داره از پا ضعیفه و تحت نظر پزشکه� ...

خب چ اشکال داره من فک کردم مشکل ذهنی حرکتی داره عزیزم مامان دوست  دخترم اینقدر خوشکله مثل ماه میمونه خداشاهده شوهرش اینقدر خوشکله یعنی زن و شوهر مثل هنر پیشه ها هستن ولی خانومه ی پاهش کوتاه تر بود و نمیتونست قشنگ راه بره قرار نیست بخاطر ی نقص که تمام اینده بچه ب باد بره گلم توکلت باشه ب خدا

عزیزممم می‌دونی من مجردم و بچه ای هم ندارم اما درکت میکنم، هر وقت به مادر شدن فکر می‌کنم همیشه با خو ...

ممنونم از درک و شعورت عزیزم اگه تونستی برای سلامتی دخترم حمدشفا بخون

ازخدا میخوام فقط بچم محتاج هیچ احدی نباشه تواین دنیا بجزدخود خدا😔

خدا بزرگه مطمئن باش همه درهارو باهم ب رو ادم نمیبینده اگر دخترت ی مشکل داره شاید بهترین اینده در انتظارش باشه فقط خودت کمکش کن حامیش باش حمایتش کن .