2777
2789
خب چ اشکال داره من فک کردم مشکل ذهنی حرکتی داره عزیزم مامان دوست دخترم اینقدر خوشکله مثل ماه میمونه ...

میدونید نقص دخترمن ژنتیکی هست و ممکنه ۵درصد اینده ویلچری بشه زبونم لال انشالا😭😭

فقط دعام اینه خدایا بچم محتاج هیچ احدی نشه هیچکس لطفا دعاش کنید دخترمنم خیلیییی نازه خیلییی چشم و ابرو مشکی سفید دماغ و دهن کوچیک بدن نحیف و زیبا حیف که این بیماری لعنتی سرو کله اش پیداشد و زندگیمو بهم ریخت

اینا رو وقتی میگید حالم خیلی بد میشه ازاینکه بفهمم دخترم حسرت میخوزه و چیزی نمیگه😔😔

نکن رو خودت کارکن بیشتر به بچت برس بیشتروقت بزار براش

انشالله درست میشه 

بخداخیلیا بچه بدتراز تو دارن ولی همه تلاششونو میکنن ی لبخندبزنه فقط بچشون 

اگر میشه دعا کنید برام کارهمسرم جوربشه 🙏شدیدا نیازمند دعاهاتون هستم دوستای خوشگلم❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میدونید نقص دخترمن ژنتیکی هست و ممکنه ۵درصد اینده ویلچری بشه زبونم لال انشالا😭😭فقط دعام اینه خدایا ...

انشالله خدا شفاش بده توهم قوی باش عزیزم انشالله که بچتون درمان میشه خدا بزرگه عزیزم توهم دلتو بزرگ کن خدا بهترینا رو نصیب خودتو و خانوادت میکنه

خدا بزرگه مطمئن باش همه درهارو باهم ب رو ادم نمیبینده اگر دخترت ی مشکل داره شاید بهترین اینده در انت ...

مشکل خودمم الان ک پذیرشش واسم سخته میدونید من ادم تنبلی هستم دخترم باید مدام تحت نظر فیزیوتراپ و کاردرمانگرباشه که بدنش قوی بمونه خودم باید باهاش کارکنم ولی من تنبل میترسم انگارحوصله کارکردن باهاش رو ندارم😔همش میگم خوشبحال اونایی ک بجه هاشون سالمن قدر نمیدونن اینقد استرس ندارن اینقد دنبال دکتر نیستن وقتایی ک میخوان باارامش میخوابن دلنگران اینده بجه هاشون نیستن😭

نکن رو خودت کارکن بیشتر به بچت برس بیشتروقت بزار براشانشالله درست میشه بخداخیلیا بچه بدتراز تو دارن ...

اره وقتی فکز میکنم میگم ازمن بدترم هستن بازم خداروشکز دخترم ذهنش سالمه بسیار زیرک و باهوشه هزارماشالله ولی باز ته دلم نگاهم ب اینده هست و دلنگران و اشوبم😔

چی رو توضیح بدم؟ فقط بیماریشداینوطره ک ممکنه اینده۵ درصد ناتوان بشه هم دست هم پا

ای بابا وای عزیزم چقدر سخته😭

درمانی داره؟

الان خوب راه میره؟دست هاشو تکون میده؟معلومه از حرکاتش؟بقیه میفهمن؟