2777
2789
حرفات حقیقتن چیزی جز این ندارم ک بگم😔

ببخشید ی کم عصبی شدم‌ چون خودمم‌تو این شرایط بودم‌معلول نیستم اما مامانم همیشه کمتر از بقیه دوسم‌ داشتو من اینو کامل میفهمیدم چقدر اسیب دیدم. من جای شما نیستم خستگی کم اوردن طبیعیه و حقته که  سکایت کنی اما هیچوقت نگو دوسش ندارم‌نذار بفهمه دوسش نداری.  همیشه زنوگی طبق محاسبات ما‌پیش نمیره هیچوقت فکر و خیال بد نکن‌چه نگرانیها و استرسها که داشتیم ولی هیچوقت اتفاق نبافتن همیشه براش دعا کن‌ بازم عذر میخوام عزیزم اگه ی کم‌ لحنم تند بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای بابا وای عزیزم چقدر سخته😭درمانی داره؟الان خوب راه میره؟دست هاشو تکون میده؟معلومه از حرکاتش؟بقیه ...

درمانش ورزش جلوگیری از پیشرفت بیماری😔اره کاراش درستن فقط بد راه میره😭

ببخشید ی کم عصبی شدم‌ چون خودمم‌تو این شرایط بودم‌معلول نیستم اما مامانم همیشه کمتر از بقیه دوسم‌ دا ...

نه عزیزم ناراحت نشدم حرفت درست بود واسشوخیلی دعا میکنم 

میخوام اینده اش خیلییی موفق باشه بشه همون دختری که الان همه با یه نگاه دیگه بهش نگامیکنن😔

۹۵ درصدو ول کردی چسبیدی به ۵!؟هیچوقت این اتفاق نمیافته هیچوقت

😔😔خدا کنه ازخدا میخوام بچم محتاج نشه من میترسم اگه نباشم تواین دنیا کی میخواد ازش نگهداری کنه 😔

😔😔خدا کنه ازخدا میخوام بچم محتاج نشه من میترسم اگه نباشم تواین دنیا کی میخواد ازش نگهداری کنه 😔

از لحاظ مالی بداش پشتوانه درست کنید ولی با نیت خوب و سلامتیش کلا بچه پشتوانه مالی داشته باشه خوبه‌ بعدشم پاها نباشیم خدا هست  توکل کن بخدا

از لحاظ مالی بداش پشتوانه درست کنید ولی با نیت خوب و سلامتیش کلا بچه پشتوانه مالی داشته باشه خوبه‌ ب ...

اره همین کاررو انجام میدیم تمام سعیمو میکنم واسش همسرم بیستر ازمن حمایتش میکنه اون هنوزم باوزش نشده مشکلشو شایدم باهاش کنارامده چیزی نمیگه