2777
2789

من چهارساله ازدواج کردم و یک ساله اقدامم! به هیچکس نگفتم که توی اقدام هستم حتی مامانم! ولی خب خیلیا خودجوش توی فامیل فکر میکنن کل این چهار سال در حال اقدام بودم و نشده!!!

تقریبا دو ماه پیش خونه خاله مامانم بودم، دخترخاله مامانم و دختر خاله خودمم اونجا بودن! دختر خاله مامانم 40 سالشه و هنوز صاحب اولاد نشده! بحث داراییاش اومد وسط، به شوخی گفت بیاید شما رو به فرزند خوندگی قبول کنم تا داراییام مال شما بشه!بعد یه نگاه کرد به من گفت تو نه،فلانی خوبه(دختر خالم)،این بعدا بچه دار میشه، یه وارثی داره! خیلی جا خوردم و حالم بد شد!!! خاله مامانم هم برگشت گفت از کجا میدونی مامان جان، شاید اینم بچه دار شد!!! موندم به چه حقی به خودشون اجازه میدن هر برداشتی دلشون میخواد بکنن و به زبون بیارنش! خیلی تلاش کردم بهش فکر نکنم ولی نشد! گاهی با خودم میگم چرا اون حرفو زدن؟ نکنه واقعا بچه دار نمیشم

از این حرفای نا امید کننده به شما هم میزدن؟

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

نه شکر خدا اصلن ادم تا این حد بیشعور نداریم تو فامیل

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رو‌دادی ب مردم! من ک هیچوقت همچین حرفی کسی جرعت نمیکنه بهم بزنه ولی اگ ی درصد بزنه هم‌میزنم تو دهنش ...

چه رویی قربونت برم! اصلا تا حالا از این حرفا نبود، حتی بخاطر یه سری مشکلات خیلیا بهم میگفتن فعلا بچه نیاریا! نمیدونم بعضی از حرفا از کجا درمیاد! اونم کسی که خودش بچه دار نشده،قطعا بیشتر باید درک کنه و مراقب حرف زدنش باشه

نه شکر خدا اصلن ادم تا این حد بیشعور نداریم تو فامیل

خداروشکر که نداری واقعا! من فکر میکردم کسایی که خودشون این درد رو کشیدن بیشتر آدمو درک میکنن ولی ظاهرا اشتباه کردم

وااااای متنفرممممممبمنک میگن بیار دیگ میگم چش عباس اقاهمونجا جوابشونوبده دهنشون بسته شه

اصلا جا خوردم، کل اونشب هنگ بودم! شاید اگر تکرار بشه واکنش نشون بدم ولی بار اولو چون انتظار نداری انگار زبونت قفل میشه وگرنه خیلی آدم حاضرجوابی هستم! بعدم کلا ذهنم درگیر این بود که چرا اصلا اینو گفتن!!

بله من ناراحتیم از نداشتن بچه نبود از شنیدن حرفای مردم بودتو بهش اون لحظه چیزی نگفتی؟که مثلا من جلوگ ...

من برای کسی معمولا توضیح نمیدم، مگر اینکه ازم بپرسه! ولی اون لحظه نه چیزی نگفتم! فقط به علت حرفش فکر میکردم! با خودم میگفتم نکنه بچه دار نمیشم و بقیه هم اینو میدونن

به شما چیا میگفتن؟ البته اگر دوس داری بگو عزیزم

منو یکسال بعد از عروسی بهم دکتر نازایی پیشنهاد میدادن 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
منو یکسال بعد از عروسی بهم دکتر نازایی پیشنهاد میدادن

بعد از یک سال؟؟ اونا دیگه خیلی عقده ای بودن

حالا بازم اطرافیای من فکر میکنن من چهارساله باردار نمیشم

اما خب اون بیشعور درجا بهم گوشه اومد که اصلا بچه دار نمیشم!

بعد از یک سال؟؟ اونا دیگه خیلی عقده ای بودنحالا بازم اطرافیای من فکر میکنن من چهارساله باردار نمیشما ...

منو شوهرم هردو عمه هایی داشتیم که بچه ندارن فکر میکردن ماهم مشکل داریم 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
منو شوهرم هردو عمه هایی داشتیم که بچه ندارن فکر میکردن ماهم مشکل داریم

شما چقدر طول کشید باردار بشی؟

فامیل مامان منم دیرزایی دارن! الان همین دخترخالش هنوز کلی وقت داره ولی نا امیده! 

من برای کسی معمولا توضیح نمیدم، مگر اینکه ازم بپرسه! ولی اون لحظه نه چیزی نگفتم! فقط به علت حرفش فکر ...

عزیزم چی بگم من سنم کم بود زود گفتم که تو اقدامم 

ادم بود که هر ماه یه بار میپرسید نشد؟

یکی میگف وااای چطور نشدی هنو دختر من بعد یه ماه شد

یکی میگف وای میدونم حسرت حتی یه بچه زشتو لاغرو مریضم داری 

یکی میگف میدونم مشکل داری برو فلان جا برا مشکلت 

یکی از شوهرم میپرسید خدایی مشکل از کدومتونه 

اصلا من حساس شده بودم حتی اگه مادرم یا مادر شوهرم دعا میکردن که خدا زودتر بچه بهتون بده من روانی میشدم

عزیزم چی بگم من سنم کم بود زود گفتم که تو اقدامم ادم بود که هر ماه یه بار میپرسید نشد؟یکی میگف وااای ...

هوفففف! میدونم بعضیا متوجه نیستن که طرف ناراحت میشه یا حرفشون ناراحت کنندست

ولی بعضیا واقعا کرم دارن! نمیدونم چرا از خدا نمیترسن

مادرشوهر منم همش پیگیری میکرد! همسایشون از کربلا اومده بود،با هم رفتیم دیدنش! دیدم دو تا پارچه سبز آورده برای باردار شدن! یکی برای یکی از فامیلاشون که بچه دار نمیشد یکی هم برای من! حالا کلا چهار پنج ماه توی اقدام بودم! همونجا فهمیدم زیر سر مادرشوهرمه! همش حس نازاهارو بهم میداد!

نمیدونم شوهرم کاری کرده یا نه ولی دیگه مادرشوهرم چیزی نمیگه