2777
2789
عنوان

خانومایی که سخت یا دیر باردار شدید به شما هم همچین حرفی زده بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 37 پست
انرژی منفی بعضی از حرفا خیلی بالاست! برای من طرز فکر اونا اهمیت چندانی نداره! اینکه بهم القا کنن ماد ...

میفهممت منم دوماهه اقدام کردم تاالان نشدم یکم استرس گرفتم ولی هرچی خدامیخاد  چی دست ماس ک این باشه .ولی رفتار تو خیلی مهمه توجمع اگه  رو بدی و حس کنن یچیزی واست مهمع مردم باهمون اذیتت میکنن بیخیال باش

هولوگرامی ام چندسال اینجابودم ولی کاربریم پرید ..خواننده خاموش بودم چندین سال.. خانواده دومم اینجاست

انشالله نتیجه بگیری عزیزم تاپیک رو سیو میکنم میام بهت سر میزنم

الهی آمین

فدای تو عزیزم! خیلی برام دعا کن! من 22 سالگی تصمیم گرفتم ازدواج کنم تا مادر شم! اون ازدواج به جدایی ختم شد! ازدواجم تا 28 سالگی به تعویق افتاد،بعدشم که تا چند سال مجبور بودم جلوگیری کنم! حالا هم که اینجوری! 22 سالگی کجا 32 سالگی کجا،تازه هنوزم نتیجه نگرفتم! خبرم 4 تا هم بچه دوس داشتم

اللهم عجل لولیک الفرج.مرگ بر اسرائیل تا قیامت✊ جانم فدای ایرانم❤❤❤ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دوست من قاعدگی بهم ریخته ای داشت طبیعی وبدون هیچ قرص وکیتی حامله شد

از سمت فامیلای مادریم اکثرا تنبلی تخمدان داشتن و همچنین دیرزایی! بدون دارو باردار شدن! ولی خب میگن بالای 30 سال بعد از 6 ماه باید به دکتر مراجعه کنه! من که یک سالم صبر کردم!

میفهممت منم دوماهه اقدام کردم تاالان نشدم یکم استرس گرفتم ولی هرچی خدامیخاد چی دست ماس ک این باشه . ...

موافقم! خصوصا فامیلای پدریم که بعضیاشون از غم هم ذوق میکنن! نسبت به قبل خیلی بهتر شدم ، اون اوایله اقدام که همیییییشه توهم بارداری داشتم و امید می بستم ولی وقتی میدیدم خبری نیست نابود میشدم! الان خیلی بهترم!

شما چند سالته؟

الهی آمینفدای تو عزیزم! خیلی برام دعا کن! من 22 سالگی تصمیم گرفتم ازدواج کنم تا مادر شم! اون ازدواج ...

یدونه بچه که بیاد بعدیا دیگه راحته .. بعدم هنوز خیلی وقت داری خیلیا اصلا نمیدونن مشکل دارن تنبلی شدید دارن ولی باردار میشن این چیزا همش دست خدای بالای سرمونه که هروقت صلاحمونه چیزی که میخایم رو بده بهمون 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
یدونه بچه که بیاد بعدیا دیگه راحته .. بعدم هنوز خیلی وقت داری خیلیا اصلا نمیدونن مشکل دارن تنبلی شدی ...

بله موافقم! همیشه میگم خوش به سعادت اونایی که از ته دل به خدا توکل میکنن و بهش امید دارن! اینجور آدما عذاب نمیکشن!

شرمنده که وقتتو گرفتم عزیزم! ان شاءالله خدا بچه هاتو برات حفظ کنه و عاقبت بخیر بشید خودتو همسرتو بچه هات  

بله موافقم! همیشه میگم خوش به سعادت اونایی که از ته دل به خدا توکل میکنن و بهش امید دارن! اینجور آدم ...

قربونت بشم عزیزدلم ♥️ 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»