تف تو دین و ایمون شما هااا تف بهتون ادعای خدایتون میشه و حروم خورین تف به وجودتون همش میگین خدا رو باور دارین همش توی مراسما اشک تمساح میریزین و مال یتیم خوری میکنین خدااا اگه خدایی باید جوابگو باشی به حق همین شبت خودتو این وسط میزارم که این شب صبح بشه و جوابشو ندی دیگه هیچ وقت نمیگم تو خدای منی این جمع شاهد باشن دیگه اسمتم نمیارممم !! من کل عمرم با تمام گناه کاری های که کردم بازم به تو پناه اوردم بازم کمکتو خواستم و نکردی گفتم لابد صلاح تو اینه کل زندگیمو زیر و رو کردی گفتم صلاحه شبا به زور صبح میکردم که صلاح کارتو زیر سوال نبرم ولی این بار نه !اصلا نه!!این بار من جوابم و تا صبح میخوام بزار هرکی هر فکری داره بکنه !من تک تک این حرفا رو با گریه دارم مینویسم دلم از زمین و زمان شکسته نزار تویی که تنها پناه منی هم نا امیدم کنی جوابشو بده نزار بگم تو هم طرف ظالمی نزار…! دلت به حال بنده ای که جز تو کسی نداره نمیسوزه ؟:)
برام خدایی کن بگم منم خدایی دارم بگم کنارمی💔🫠
کاش شماهایی که دارین این تاپیک رو میخونین دعا کنین این حروم خور …خیلی اذیتم میکنه پول خودمو بهم نمیده الهیی اگه خدایی وجود داره انتقام منم بگیره ازش بیشتر از این میسوزم چنان خودش و خدا پرست جلو داده که حتی مادر خودمم حرفم و بارم نمیکنه (جریانش پیچیده اس متاسفانه)و چون چهره خدا پرستی جلو بقیه نشون داده هیچ جوره راهی ندارم 😭😭😭😭😭