من باردارم از صبح ساعت ۹ منو تنها گذاشته با خانوادش رفتن سالگرد یه فامیل خیلی دورشون تو شهر دیگه تا ساعت ۴ که برگشته یه پیام نداده بگه چطوری اون هیچی ساعت ۴ که اومد از همونجا نیومد پیش من با مادرش رفت خونه اونا بعداز چند دقیقه برگشت بعد نه سلام علیک درست حسابی نه چیزی گفت چطوری منم جوابشو ندادم گفت چرا جواب منم گفتم از صبح رفتی نمیشد یه پیام بدی بگی چطوری میگه خو الان میگم چطوری باز هیچی دیدم لباس پوشید دوباره بره بیرون گفتم باز کجا از صبح ولم کردی الآنم ۵ دقیقه نیست باز داری میری میگه بخاطر همین اخلاقته خونه نمیمونم یعنی انتظار مثل سر بی زبون هیچی بهش نگم هیچ اعتراضی نکم خونه تنها بمونم غذا درست کنم خونه تمیز کنم اگه ۲۴ ساعتم خونه نیومد نگم چرا نیومدی ازش متنفرررم رفته بیرون الهی خبرشو برام بیارن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شانس تو 😂😂 قربونت برم بخند تو بارداری نباید خودتو ناراحت کنی بخاطر. خودت و نی نی .اما سوره مزمل رو من چند وقت پیش اینجا به یکی پیشنهاد دادم بعد از مدت کوتاهی اومد آنقدر ازم تشکر کرد گفت کلی برام دعا کرده
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ