2777
2789
عنوان

چجوری شوهرمو بکشم طبیعی جلوه کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1475 بازدید | 113 پست

بنظرم شما حساس شدی

اصلن موضوع مهمی نیست

عقد که نیستید دم به دقیقه احوال بگیره

بعدم مراسم ختم و عروس و ...دیگه ناز و قهر و دعوا نداره

انقدر از این بچه بازیا درنیارید زندگیتون شده تام و جری

( چون سایت پر تبلیغ دکتر شده تصمیم گرفتم پزشکای خوبی که میرم داخل امضام بگم : برای الژی و اسم دکتر سیما شکری بیمارستان پیامبر اکرم خوبه ، چشم پزشک : دکتر محسن رحمتی کامل )

اومد خونه یه جور برو تو گوشیتو حواست نباشه که بهت شک کنه

مثلا صدات کرد همون بار اول جواب نده مثلا انقدر حواست پرت گوشیه بذار اون کنجکاو شه

مردا خیالشون از پاکی طرف راحت میشه انقد بی خیال میشن

یه تاجی💙💙💙💙 سر جدتون نکنین تیمای بی ستاره رو با ما قیاس😂😂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خب توراه بوده ، خسته بوده ، وقتی برگشت خونه میری ازش آویزون میشی میگی خیلی دلم تنگ شده بود واست ، چرا به زنت و بچه ت زنگ نزدی دلشون واست تنگ شده بود ، با لحن لوس میگی ، بعد دیگه از خونه نمیره بیرون 

🤍بنگر و بشنو ، بگذر و بِه شو .. 🕊                               
خب بهرحال یکی دوبار که زنگ میزنی بعدش ازون ور که میاد چرا نمیاد خونه می‌ره پیش مادرش باز این هیچی چر ...

منم همه این مشکلات و داشتم ودارم 

بخدا گول ظاهر مردا رو نخورید فکرمیکنیم چون مردهستن خیلی همه چیو میدونن قوی هستن ولی اینطور نیست مردا مثل بچه می‌مونن 

خداشاهده  تجریه ی منه مردا تربیت میخوان 

بشین باهاش حرف بزن خواسته هاتوبگو نه بادعوا .خداروشکر کن توراهی داری شوهرسالم داری خیلیا حسرتشو دارن 

توروخدا قدر داشته هاتونو بدونید 

چراهمش دم از جدایی و نشد نشد بزنیم 

بیاین راهشو پیداکنیم 

خدایا شکرت به هرکسی خوشی دادی هرکسی هم باعث ناخوشی خودشو اطرافشه  راه درست رو نشونش بده 

مگه چقدر فرصت داریم ....

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
اومد خونه یه جور برو تو گوشیتو حواست نباشه که بهت شک کنهمثلا صدات کرد همون بار اول جواب نده مثلا انق ...

سر آخرم این روش جواب نداد همون پلن B رو اجرا کن😐

اومد خونه یه جور برو تو گوشیتو حواست نباشه که بهت شک کنهمثلا صدات کرد همون بار اول جواب نده مثلا انق ...

حالا جالبه همین چند روز پیش شوهر خواهرش بهم پیام داد یه تشر هم به شوهر خواهرش نزد از بس بی رگ و بی غیرته

وا ...

این دیگ چیه 

اینجوری زندگیشون جهنم میشه 

من یه زندایی دارم همسن منه انقدر کاربلده شوهرش مثل موم تودستشه  هرچی زنه بگه همونه 

فقط راهشو باید بلدباشیم

🤣🤣🤣 واقعا که من ناراحتم و عصبی شما دارین منو میخندونید اینجوری نمیتونم بع حساب شوهرم برسم

😂😂فعلا بخند بعدا سر فرصت به حسابش برس،البته گلم سعی کن یه مدت اصلا گلایه نکنی بهش سوره مزمل هم بخون عالیه برا افزایش محبت و عشقش .مرتب بخون دوصفحه هست 

حالا جالبه همین چند روز پیش شوهر خواهرش بهم پیام داد یه تشر هم به شوهر خواهرش نزد از بس بی رگ و بی غ ...

همون دیگه بفرما

چون خیالش از تو راحته به اون تشر نزده

خب بهرحال یکی دوبار که زنگ میزنی بعدش ازون ور که میاد چرا نمیاد خونه می‌ره پیش مادرش باز این هیچی چر ...

من زنم یکی دوبار کار داشته باشم زنگ میزنم اون اصلا زنگ نمیزنه 

وا ...این دیگ چیه اینجوری زندگیشون جهنم میشه من یه زندایی دارم همسن منه انقدر کاربلده شوهرش مثل موم ...

خوب راهش زندایی چیه؟ من فقط همین راهو بلدم😂