2777
2789
عنوان

بدون درد ترین راه خودکشی چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 747 بازدید | 86 پست
چرا این طوری فکر میکنید؟ مگه از زندگی چی فهمیدید که اینو میگید؟معنی زندگی براتون چیه؟

ما خیلی چیزا دیدیم و تحمل کردیم

تورم و گرونی و کرونا و کنکور چیزای دیگه که گفتنش اینجا جاش نیس

زمان شما بی خبری خوش خبری بوده 

الان تکنولوژی هست از دنیای اطراف آگاه تر میشه آدم

هرچیم آگاهی بیشتر باشه درد بیشتره 

زمان شما زندگیا ساده بود 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخه علت چیه؟اینا ک هنوز دردای بزرگ تر از اینارو توی سن بالا باید بکشن الان اول راهن

شاید چون درداییو تحمل باید بکنن ک روحشون توانشو نداره.

نمیدونم منم ۱۷ سالمه ولی الان اکثرن دوستام افسرده و فکره خودکشی ان.

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
وقتی خدا جونی به شما داده خودشم هم به وقتش میگیره هرکسی ماموریتی داره هدفی داره یه نوجوان چرا باید م ...

بخاطر سختی بخاطر بدبختی من تو این سن بودم و کاملا میفهمم که چی میگن 

مخصوصا اگه دوروریات آدمای بدرد نخوری باشن زندگی جهنم واقعی میشه

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.
دارم نابود میشم حالم خیلی بده کلاس دهمم انسانی از استرس درس قلبم درد میکنه نفس نمیتونم بکشم شب تا صب ...

ای خداااا..‌چرا با خودت اینجوری میکنی ..‌مگه همه با درس موفق شدن؟؟؟ تلاشتو بکن نشد ب درک ک نشد

اینهمه آدم تحصیل کرده بیکار تو این مملکته...

حتی ارزش یه لحظه ناراحتی رو هم نداره...شد با درس نشدم ب جهنم ک نشد...شاید مسیر زندگی تو یه جای دیگس ‌...با این استرسا پدر جسم و روحتو در میاری بخدا..هنوز کلی وقت داری برای یادگرفتن یه حرفه ای یه مهارتی...

ای خداااا..‌چرا با خودت اینجوری میکنی ..‌مگه همه با درس موفق شدن؟؟؟ تلاشتو بکن نشد ب درک ک نشداینهمه ...

در آورده نابودم کرده از عذاب وجدان و ترس نمیتونم زندگی کنم قلبم درد میکنه وقتی به زحمت های پدرم فکر میکنم به مادرم فکر میکنم لعنت به من که اینجوری جوابشونو میدم کاشکی همینجا خوابیدم سقف بریزه رو سرم بمیرم 

یه استرسی بدبخت که استرس درس داره نابودش میکنه 

دارم نابود میشم حالم خیلی بده کلاس دهمم انسانی از استرس درس قلبم درد میکنه نفس نمیتونم بکشم شب تا صب ...

میدونی نمره های مدرسه کوچیکترین اهمیتی نداره دیگه؟

میدونی آخرش فق نهایی و کنکور مهمن؟!!!

تو تازه دهمی الان منکه دوازدهمم چی بگم اخهههه

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!
ای خداااا..‌چرا با خودت اینجوری میکنی ..‌مگه همه با درس موفق شدن؟؟؟ تلاشتو بکن نشد ب درک ک نشداینهمه ...

الان چجوری از فکر درس بیام بیرون دیروز دوتا امتحان رو خراب کردم اینقدر گریه کردم کل دیشب رونخوابیدم اگه چشام رو ببینی کاسه خونه اینقدر کم خوابی دیشب کشیدم و گریه کردم 

سلامتی؟ یکی سرطان داره یکی یه بیماری دیگهمن چند بار بیماری های مختلف گرفتم یبار کفر نگفتم، ولی دیگه ...

من نمیتونم حال تورو درک کنم چون جای تو زندگی نکردم ولی یه خواهش خواهرانه دارم ازت برا هر مشکلی چاره ای هست ولی به خودکشی به عنوان چاره نگاه نکن بشین صبر کن فکر کن ان شاالله راهی پیدا میشه که بتونی مشکلت رو حل کنی

گدنه الوداع گلنه جان فدا

در آورده نابودم کرده از عذاب وجدان و ترس نمیتونم زندگی کنم قلبم درد میکنه وقتی به زحمت های پدرم فکر ...

تو مگه تلاش خودتو نمیکنی؟؟؟ یه وقتایی نمیشه ک نمیشه

بازم میگم تو سنی نداری عزیزم...ب جای اینهمه استرس و خودخوری یه جوری خودتو آروم کن بعد فکر کن که مسیر زندگیتو عوض کنی درس نشد ی چیز دیگه.‌‌..همه این استرسا از این خونه نشینی کوفتیه...خودتو حبس کردی ک چی بشع

الان چجوری از فکر درس بیام بیرون دیروز دوتا امتحان رو خراب کردم اینقدر گریه کردم کل دیشب رونخوابیدم ...

عزیزم همه چی راه حل داره...تلاشتو بیشتر کن...کلی راه هست

مبحثی رو متوجه نمیشی تو نت سرچ کن کاملا در موردش توضیح داده ...خلاصه درس مسئله ای نیست ک انقد روح و روان ادمو بهم بریزه

ما خیلی چیزا دیدیم و تحمل کردیمتورم و گرونی و کرونا و کنکور چیزای دیگه که گفتنش اینجا جاش نیسزمان شم ...

تورم گرونی کرونا همه اینا برای ماهم بود و هست ما بزرگ شدیم خواستیم وارد جامعه بشیم همه چی سوبله چوبله رفت بالا بچه بودیم پدر سالاری بود مادر سالاری بود بزرگ شدیم شد بچه سالاری

زمان ما کنکور غول بود واسه خودش الان هزار تا موسسه جور واجور اومده خواهر من پرستاری میخوند ۸۰۰ هزار تومان ترمش بود پیکان اون زمون ۵۰۰ بود این حرفا رو نزن خواهر گلم هر دوره ای سختی های خودش رو داره و خواهد داشت 

گدنه الوداع گلنه جان فدا

الان چیکار کنم من حالم خیلی بده