2777
2789

والا هرکی تاپیک خودکشی زده خداروشکر الکی بوده و بازم ازش تاپیک جدیددیدیم فقط موقع مشکلات یه تاپیکی زدن برخودشون.  ولی میگن اونقدری که قرار بوده تو دنیا عمرکنی و نذاشتی. همون سالهارو تو تاریکی و عذاب و تنهایی مطلق خواهی بود تا وقت واقعی مرگت فرابرسه خب حالا ببین از الان تااخرعمرت تو این دنیاباشی بهتره و اتفاقای مختلفی میفته و حدقل بضی روزا رو خوش خواهی بود این خوبه یا اون تاریکی و تنهایی

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

عزیزم علم روز بروز بیشتر داره پیشرفت میکنه حالا اگر موضوع بچست میتونی رحم اجاره کنی و با همسرت اینجو ...

من مجردم! 

چسبندگیه مشکلم از اینده میترسم مجرد باشی بدتره فکرو خیال نمسزاره حتی  خوب بخابم گاهی اوقات  رحم اجاره ای بچه خودت نمبشه هب مبحام سریع ازدواج کنم سریععع بیارم بچه اما خاستگارم ندارم حالم بدخ😭😭😭😭😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من مشکل رحمی دارم مجردم از اینده میترسم روده و... درگیر میکنه اندومتریوزم. رابطه ج. دراینده برام درد ...

منم 20 سال تموم دنبال عشق یک طرفم بودم و خودمو واسش پرپر کردم ولی منو ندید.دلم می خواست کارد آشپزخونه رو بردارم بزنم وسط قلبم راحت بشم.ولی الان آرامش دارم.با کسی هم نمی تونم ازدواج کنم چون ایده آلم نیستن.31 سالمه..بچّه هم نمی خوام داشته باشم.منم نمی دونم آیندم چیه ولی ازش نمی ترسم..چون به خدا اعتماد دارم.هر روز بعد از نماز ازش عاقبت بخیریمو می خوام.بهش میگم هم دنیا رو بهم بده ، هم آخرت رو.

برنامه ریزی و زمانبندی خدا واسه ما قابل درک نیست.اون بهتر می دونه چطوری پازل زندگیمون رو به هم بچسبونه.بهش توکّل کن و از هیچی نترس.بیماریت هم درمان میشه ان شاءاللّه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
والا هرکی تاپیک خودکشی زده خداروشکر الکی بوده و بازم ازش تاپیک جدیددیدیم فقط موقع مشکلات یه تاپیکی ز ...

البته شخص خودکشی کننده هیشوقتم وارد بهشت نمیشه ها.  نه که فک کنه. چند سال عذاب میکشه و تموم.  احادیث تو گوکلو بیار درباره خودکشی

لطفا فقط خانونها تو تاپیکام شرکت کنن اقایون ممنوعه

منم 20 سال تموم دنبال عشق یک طرفم بودم و خودمو واسش پرپر کردم ولی منو ندید.دلم می خواست کارد آشپزخون ...

من از رابطه ج..  دراینده میترسم ادم گرمیم ینی خیلی دوست دارم اما میگن درد داره نجربم نداشتم دلم گرفته بخدا😭😭😭نکنه طلاقم بده براش اگ ازدواج کنم 

ییااصلا کلا از ازدواج بگزرم و بزارمش کنار😭

من مجردم! چسبندگیه مشکلم از اینده میترسم مجرد باشی بدتره فکرو خیال نمسزاره حتی خوب بخابم گاهی اوقات ...

عزیزم چرا بچه خودت نمیشه تخمک خودت و اسپرم همسرت میشه نطفه وقرارش میدن داخل رحم یکی دیگه تا بدنیا بیاد همه صفات و ژنهاش مال شماو همسرته فقط جای دیگه بزرگ میشه 

درمان نداره هعی من حتی عاشقم نشذم

دختر برو خدا رو شکر کن که عاشق نشدی.🙂

اونم یک طرفه.از عمق وجودت واسش جلز و ولز می کنی ولی تلاشتم بی ثمر می مونه.آخرش طف جلوی چشمت میره قربون صدقه ی یکی دیگه میره.قشنگ آتیش می گیری.

زندگیت رو بسپار دست خدا..کا در ازای تمام درد و رنج هایی که تو دنیا تجربه می کنیم ، بعد از مرگمون پاداش می گیریم.خدا طوری واسه بندش جبران می کنه که شخص مؤمن میگه کاش تو دنیا تکّه تکّه شده بودم.این جا واسه امتحان کردن ما خلق شده.انتظار دیگه ای نباید ازش داشته باشیم.زندگی رو آسون بگیر تا بگذره.ازدواج و فرزندآوری قسمتی از زندگیه..می تونه نباشه اصلاً.می تونه با هدف های والاتری جایگزین بشه.

TÜRK _ ISTJ ❤️ شرمنده دوستان ، درخواست دوستی قبول نمی کنم.
عزیزم چرا بچه خودت نمیشه تخمک خودت و اسپرم همسرت میشه نطفه وقرارش میدن داخل رحم یکی دیگه تا بدنیا بی ...

رحم خودم چی میشه؟  بهدم دکتر از کجا معلوم اینو برا من درنظر بگیره 

😭😭البته خیلیاام باردار میشن طبیعی اما من مجردم داره فکر و خیال منو دیوونه میکنه دردو...  شدید دارم موقع پریودی تااعمر همش قرص ضد بارداری و...  از اینده میترسم دارم لههه میشممثثثثثثثثثثثثث