2777
2789
دختر برو خدا رو شکر کن که عاشق نشدی.🙂اونم یک طرفه.از عمق وجودت واسش جلز و ولز می کنی ولی تلاشتم بی ...

حالا هرکیی هدفی تو زندگی داره منم هدفم رابطه ج وو...  اینچیزای...... 

رحم خودم چی میشه؟ بهدم دکتر از کجا معلوم اینو برا من درنظر بگیره 😭😭البته خیلیاام باردار میشن طبیع ...

میگی خواستگار نداری این استرسی که تو داری روی چهرت رفتارت کلا همه چیت تاثیر میذاره زیباییتو کم میکنه حالا شاید یه آقای خوش قدو بالا و خوش تیپ و پولدار و کلا همه چی تموم عاشقت بشه که مرهم زخمات بشه چرا داری خودتو نابود میکنی اینجور نکن با خودت لطفا

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

میگی خواستگار نداری این استرسی که تو داری روی چهرت رفتارت کلا همه چیت تاثیر میذاره زیباییتو کم میکنه ...

استرسم دارم کنترل میکنم اما گاهی میزنه بهم و حالم بد میکوه گااهی از دسترسم خارج میشه 

نه فعلا ک نیومده بخدا 😭😭😭😭دوست داشتم سریع بکنم و شریع اقدام کنم که فکرو خیال بیام بیرون 

میگی خواستگار نداری این استرسی که تو داری روی چهرت رفتارت کلا همه چیت تاثیر میذاره زیباییتو کم میکنه ...

از طرفیم کلا ازازدواج میترسم بخاطر همونچیزایی ک گفتم ــ.... 

مرض داشتن انتخاب کردم؟

نه تو خیلی عاقل بودی چون باطن رو می‌دیدی حقیقت رو

فکر کن تو ی تیکه سنگ طلا هستی توی دل کوه افتادی ظاهر قشنگی هم نداری ی رگه های نازک توی سنگ

اما وقتی اون سنگها خورد بشن طلاها جدا بشن برن تو کوره ذوب بشن بعدا با ضربات ممتدد شکل داده بشن اونوقت ب زیورآلات زیبا و گرانبها تبدیل میشن

گوهر وجود انسان هم اینجوریه 

خدا میگه همینکه روز الست گفتین بله و توحید رو پذیرفتن فکر میکنن کفایت میکنه؟ نخیر شما مبتلا میشین ب ابتلائات و مشکلات زیادی تا مشخص‌ بشه کی راست گفته و عیارتون چقدره

ی جورایی مثل عشق‌ میمونه تو وقتی ی عشق زبون باز داشته باشی  ازش متنفر میشی چون عشق ب صرف گفتن ک نیست باید عملی ثابت کنه برات تلاش کنه زحمت بکشه زجر بکشه اونوقته ک عشقش تو دلت میشینه

بعدم ما توی این دنیا زندگی خیلیییی کوتاه و محدودی داریم بنظرم تبع بلند خدا رو میرسونه ک اگر این دو روز دنیا رو تاب بیاری و اونیکه باید باشی باشی خدا بهت ی ابدیت جایزه میده

ببین ابدیت میدونی یعنی چی؟ یعنی همیشه یعنی هیچ وقت تموم نمیشه ن ۱۰ سال ن ۱۰۰ سال ن ۱۰۰۰ سال ن ۱۰۰۰۰۰۰۰ سال هیچ وقت تموم نمیشه پس واقعا زندگی ،این چندسال دنیا در برابر ابدیت پشیزی نمی ارزه اگر دلت رو ب صاحب خونه ی اصلی ب معشوق اصلی بدی چنان جایگاهی خواهی یافت ک فقط دلت میخواد حمد و ثنای الهی رو ب جا بیاری

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم