2777
2789
اونم مثل باد میگذره بعدم به جای فرار از مشکلات چرا سعی نمیکنی حلشون کنی؟؟؟ هنوز خیلی جوونی و فرصت و ...

بخدا من زیر بار مشکلاتم داره کمرم خم میشه یه روز بی استرس ندارم .بارها ازشدت مشکلات نشستم گریه کردم اینو درست میکنم مسعله دیگه بوجود میاد مصائبی داشتم که فقط خداصبر بده اما اما هرگز به خودکشی فکر نمیکنم باهمین فرمون میرم جلو واستقامت میکنم

لایک نکنید .توروخدا 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بخدا من زیر بار مشکلاتم داره کمرم خم میشه یه روز بی استرس ندارم .بارها ازشدت مشکلات نشستم گریه کردم ...

بله همینکار درسته .

ما از زندگی بقیه خبر نداریم همه یسری مشکلات دارن فقط ما نمیدونیم و فکر میکنیم فقط مشکلات برا ماهست

چرا اصلا اومدم؟ من نمیخاستم ک مسئولیت ب گردن بگیرم

روح شما رسالتی بر دوش داشته که اومده. خیلی از روحها ریسک اومدن به زمین رو نمی‌پذیرند. فقط روحهای قوی اینکارو میکنن. روح شما انتخاب کرده اینجا رسالتش و انجام بده. و برای انجام رسالتش جسم شما رو انتخاب کرده از بین این همه جسم.

بهشت که بزرگتره

بزرگ و کوچیک نداره بچه جون اونجا نه تو بهشتش نه تو جهنمش ازدحام کمبود جا معنی نداره

اگه از گناه می ترسی یعنی دین داری اگه میخوای دین داشته باشی باید دین برتر رو انتخاب کنی و وقتی دین برتر و کامل تر بهت معرفی شده نمی تونی دینتو عوض کنی بعدم تو همه ادیان خودکشی گناهه ژاپنی های متدین. مقید هم خودکشی نمی کنن فقط ترسوهایی که حال ادامه دادن جنگ یا تحمل سختی ها رو ندارن خودکشی می کنن و البته امروزه علم پزشکی میگه علت خودکشی زیاد تو ژاپن اینه که ماهی زیاد می خورن و سردیشون می کنه

این همه حرف زدم آخرش نتونستم منظورم‌رو برسونم

میشه مشکلاتت رو باذکر شماره بگی ماهم بفهمیم عمق ماجرا رو

من مشکل رحمی دارم مجردم از اینده میترسم روده و... درگیر میکنه اندومتریوزم. رابطه ج. دراینده برام دردناک میشه.... ناباروری میاره و....  

این فقط یکی از مشکلامه

دکترا بدرد نخور شدن بلد نیستن میگن پریودی برام ضررداره اما قرص ضدبارداری میدن دارم پریود میشم چسبندگیم  اینجور بیشتر میشه پریود نشدنم حتما ضررداره بازم ک قرض میدن چسبندگی پیدا کردم هنوز ی بارم ررابطه ج...  نداشتم هیچ لذتی تجربه نکردم میترسک بعد ازدواجم یکی دیگ بدبخت کنم ازدواجم نکنمم که......  هعییی😭😭😭😭😭😭

بله همینکار درسته .ما از زندگی بقیه خبر نداریم همه یسری مشکلات دارن فقط ما نمیدونیم و فکر میکنیم فقط ...

زندگی من خیلی ویژس برای یه عده گفتم از ناراحتی برام نذر کردن .درشرایط ویژه ای هستم .ولی بازم خدارو شکر

لایک نکنید .توروخدا 
مسیحی هم باشی مگ خداقبول نداری

خب اگر خدارو قبولش داری

خدا گفته نکن

تو هر دینی که باشیم خدامون یکیه

پس مطمئنا حرفشم همونه

شما برنامه ی زندگی پس از زندگی قسمت خودکشیشو ببین ربطی به اسلام و مسحیت نداره،خدا گفته نکن

من الکی نمیخوام دلداریت بدم و بگم زندگیت خوبه و فلان... چون واقعا جای تو نیستم و ممکنه واقعا تو فشار باشی درکت میکنم چون خودمم همین شرایطو دارم پس دلداری الکی نمیدم

فقط یک جمله بهت میگم، مگه نمیگی تو این دنیا داری عذاب میکشی و...؟؟؟ پس حالا که این دنیات نابود شده، حداقل دیگه اون دنیاتم خرابش نکن، حداقل برای اون یکی جایگاهت بجنگ لااقل اون یکی خوب باشه تو که تو این یکی خیری ندیدی پس اونم خراب نکن

خدایا شکرت منو ببخش بخاطر ناشکریام تحمل من کم بود و صبر تو زیااااااد خداجونم تو خیلییییی مهربونی ممنونم بخاطر هدیه ی زیبایی که بهم دادی.....لطفا برای سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنین😍🙏🙏
افسردگی تک قطبی داری؟ چی باعث شده که نتونی از زندگی لذّت ببری؟

من مشکل رحمی دارم مجردم از اینده میترسم روده و... درگیر میکنه اندومتریوزم. رابطه ج. دراینده برام دردناک میشه.... ناباروری میاره و....  

این فقط یکی از مشکلامه

دکترا بدرد نخور شدن بلد نیستن میگن پریودی برام ضررداره اما قرص ضدبارداری میدن دارم پریود میشم چسبندگیم  اینجور بیشتر میشه پریود نشدنم حتما ضررداره بازم ک قرض میدن چسبندگی پیدا کردم هنوز ی بارم ررابطه ج...  نداشتم هیچ لذتی تجربه نکردم میترسک بعد ازدواجم یکی دیگ بدبخت کنم ازدواجم نکنمم که......  هعییی😭😭😭😭😭😭

من مشکل رحمی دارم مجردم از اینده میترسم روده و... درگیر میکنه اندومتریوزم. رابطه ج. دراینده برام درد ...

حس نمی کنی خیلی داری به نفست بها میدی؟

چرا انقدر خودتو دست کم می گیری؟هرچی هم بشه تو می تونی تحمل کنی این شیطانه که همش داره ترس تو وجودت میندازه

الشیطان یعدکم الفقر و یامرکم بالفحشا و الله یعدکم مغفرت منه و فضلا

اولا از کجا معلوم آینده بهتر از تصور تو نشه؟

دوما هرچی بشه می تونی تحمل کنی میگه لایکلف الله نفسا الا وسعها 

سوما آدم بخاطر تحمل سختی خا و جنگیدن پاداش میگیره

مگ اومدنم دست خودم لوده.؟ ک مسئولیتش باخودم باشه

قرار نیست چون یادت نیست نبوده باشه شاید مثال خوبی نباشه اما فقط میخوام ذهنت رو نزدیک کنم ببین تو هروقت خواب عمیق بری خواب میبینی اما اون خواب رو بیدار شدنی فراموش میکنی اما واقعیت اینکه تو خواب عمیق داشتی و حقیقتا و واقعا خواب دیدی

ی زمانی هم در روز الست شما وجود داشتی خودت انتخاب کردی بدنیا بیای تازه ب همه چیز هم ایمان داشتی

همه ی برنامه ی زندگیت رو خودت چیدی رسالتی ک براش هم بدنیا اومدی خودت قبول کردی اونجا ب صورت تئوری بوده

بعد هم ب این دنیا اومدی و داری بصورت عملی مسیرت رو طی میکنی اما الست رو یادت رفته عالم ذر رو فراموش کردی

شاید ب این دلیل ک بین راههای ک پیشت قرار میگیرن ی جورایی خودت انتخاب کنی از قبل تقلب نداشته باشی

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم
من مشکل رحمی دارم مجردم از اینده میترسم روده و... درگیر میکنه اندومتریوزم. رابطه ج. دراینده برام درد ...

عزیزم علم روز بروز بیشتر داره پیشرفت میکنه حالا اگر موضوع بچست میتونی رحم اجاره کنی و با همسرت اینجوری بچه دارشید اگر هم خیلی اذیت میشدی و پزشک اجازشو داد رحمتو خارج کنی دیگه بالاخره  هر کار بتونی باید بکنی دیگه