2777
2789
عنوان

بابام ماشینشو نمیده برم بیرون

84 بازدید | 11 پست

دلم واقعاااااا یه داره میترکه 

دلم میخواست الان برم بیرون با ماشین 

ولی بابام ماشینشو نمیده بهم 😔 

رانندگیم خوبه خودشم میگه ، ولی نمیدونم چرا نمیده 

خسته شدم خب 

منم جوونم دل دارم ، تو دانشگاه همه همکلاسیای بومیم دارن عیر از من 

الانم دلم داره میترکههههههه🥲🥲🥲

من ک پول از خودم دارم و ماشین ندارم از شدت پیاده رفتن پاهام تاوان زده 

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم خیلی وقتا پاهام تاول میزنه چرا نمیخری

چون فقط ۲۲۰ دارم زوم میاد بعد این همه وقت پراید بگیرم 

۸۰ کم دادم برای ساینا 

برام دعا کنیدبه عشقمبرسم 😂 امضام مال خیلی وقت پیشه   بیایید بجای دعا برای رسیدن ب فردی ک نمیدونم آینده باهاش چجوربه دعا کنیم  زودتر بره گمشه از قلبمون بیرون 
وام بگیر والا من به پرایدم راضیم

وام مدرک شغلی میخواد 

فعلا یه قرعه کشی خونگی نوشتم ۲۵ تومنه هنوز در نیومده‌

خب عزیزم تو پول از خود نداریک راضی هستی ب پراید وقتی قراره همه سرمایه تو بدی قطعا دلت یه چیز بهتر میخواد

وام مدرک شغلی میخواد فعلا یه قرعه کشی خونگی نوشتم ۲۵ تومنه هنوز در نیومده‌خب عزیزم تو پول از خود ندا ...

راست میگی اینم حرفیه 

بلخره زحمت کشیدی دلت میخواد یه چیز خوب بازی 

انشالله پولش جور میشه میخری

راست میگی اینم حرفیه بلخره زحمت کشیدی دلت میخواد یه چیز خوب بازی انشالله پولش جور میشه میخری

بخدا پول ۶ سال جمع کردنمه