معتقده هر بار میخواسته حامله شه به گربه غذا داده و ازشون خواسته دعا کنن
بلافاصله بعد حامله شده
حالا سه تا گربش ناقص و مشکل دارن ولی ۱۰ ساله داره نگهداریشون میکنه
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ی سوال دیگ هم دارمب گربه نمیشه فقط غذای خشک داد؟؟ از بچگی اگه عادتش داد ب غذای خشک اوکی میشه این مشک ...
اگه از بچگی وقتی به غذا خوردن میافته اون شخصی که بزرگش کرده بهش غذای خشک داده باشه.وگرنه من غذای خشک هم خریدم حتی روغن ماهی هم همراهش خریدم بهش دادم مثلابه خاطر بوی ماهی بخوره لب نزد
غذای خشک هم گرون در میاد ایرانی داره خارجی هم هست تو دامپزشکی ها
مادر من یک خانم فوق مذهبیه و گربه رو برکت میدونه معتقده هر بار میخواسته حامله شه به گربه غذا داده و ...
من خودم چند تا گربه خیابونی رو مداوا کردم .واقعا از حیوانات بخواهی برات دعا کنن دعا میکنن .من خودم مشکلی داشتم که اصلا لاینحل بود برام دعا کرد مشکلم برطرف شد
نه تهش صداشون بزنی دنبالت بیان😂نمی دونم شما گربه داری یانهولی من داشتم و گربه اصلا حیوون تربیت پذیر ...
گرربه تربیت پذیر نیس؟ لابد خوب وقتت نزاشتی واسه تربیتش ..گربه دارم که باهاش مث انسان صحبت میکنم و تمام حرفامو میفهمه و انجام میده ...تعجب میکنم از حرفت ..تربیت پذیریه گربه از سگ راحتتره ..من جفتشو دارم ..وقتی که واسه تربیت سگم گزاشتم که باید و نباید هارو بفهمه پدرمو درآورد ولی گربه با یکبار نشون دادن کاریو که باید میکرد متوجه شد و تمام بچه هاشم خودش طبق تربیت خودش بزرگ کرد و آموزش داد ...گربه خیلی باهوشه ...بعضی گربه ها فقط حرف نمیزنن مث آدم میفهمن ..خودم یکی از همون خیلی فهمیده هاشو دارم چندروز دیگه پنج سالش میشه از چهل روزگی پیشمه .البته پنج تا دارم شوهرو بچه هاشم هستن که کوچیکترینش ۲سالشه ... همشون عاقلن وتاخالا نه اذیتمون کردن نه خرابکاری و نه خطا ...خیلی عاقلن. ...گربه ی اصلیم که مادره خداشاهده شاید باورت نشه بچه هاش زمانیکه تازه راه افتاده بودن وشلوغ میکردن مخصوصا یه توپ سیمی داشتن بااون خونه رو میزاشتن رو سرشون موقعیکه میخوابیدم گربه ی مادر میرفت اون توپ سیمیو با دهنش برمیداشت زیر بالشتک قایم میکرد که بچه هاش آروم بگیرن که من بخوابم .اولین بار که اینکارو دیدم حقیقتا ترسیدم فکر کردم جنه😂😂😂😂 فوری زنگ زدم بخواهرم آرومم کرد ...بعد کم کم فهمیدم که گریم خیلی عاقله ... اسباب کشی کرده بودم و حیوونم فردای اسباب کشی تو اون شلوغی زایمان کرد ...و مجبور شدم کل بدظهرمو کنارش بشینم که استرس نگیره بخاطر اینکه با خونه آشنا نبود و چون گریم خیلی وابستمه .نمییززاشت من پاشم کارامو بکنم تا پامیشدم اینم میومد تو آشپزخونه و بچه هاشو ول میکرد و من که مینشستم جعبه ها رو خالی کنم بچینم تو کابینت ظرفارو اینم رو پام مینشست .هی من بخاطرش کارامو عقب مینداختم و یک هفته جابجاییم داشت طول میکشید تا یک روز که این پاشد دنبالم اومد بهش گفتم لوسی مامانی تو برو به بچه هات شیر بده تا مامانی کارامو بکنم زود بیام پیشت اینجوری خونه کثیفه تو هم کلافه میشی .برو شیر بده مامان زود میام خدا شاهده این حیوون پاشد از رو پام رفت دراز کشید شیر داد دیگه از اون به بعد نیومد تو دستوپام تا من خونه رو چیدم ...تک تک فیلماشو دارم حیف نمیشه اینجا فیلم فرستاد ...تو این پنج سال یکبار ندیدم بره رو مبل یا اپن اشپزخونه و کمد و یا جاهای که نباید بره ...فقط یکبار تو بچگیش گفتم نرو رو مبل همون شد ...بچه هاشم نمیرن ...انگار باهاشون صحبت میکنه...تو خونم پر دکوری و کریستال و شکستنیه ولی دریغ از یهدرصد ترسم بابت خرابکاریشون ...بارها شده ساعتها خونه نبودم وخیالم راحت بود چیزیونمیشکنن .الان یکی از سگعامم همینجوریه تمام حرفامو میفهمه...این دوتا مث آدمن بااین تفاوت که
زبون ندارن ..الان عکس همین سکو گربمو میزارم ببین
کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمیخواد بترسونت یا آسیب برسونه ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت هم بزارین باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران میکنه واست ، اون موقع است که گره ای که تو زندگیت داری بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
من خودم چند تا گربه خیابونی رو مداوا کردم .واقعا از حیوانات بخواهی برات دعا کنن دعا میکنن .من خودم م ...
دقیقا اعتقاد مادر منم اینه
تراسشون پررر کبوتره که میان غذا میخورن و میرن
ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ