2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من نره نر مشکل فحلی نداره عقیم کنی راحت‌تری نسبت مادهویژگی های اخلاقی منحصر بفرد گربه من اصلا بغ ...

بریتیش بلو هم خیلی نازهههه

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍
گربه ها تربیت نمیشنسگا هستن که نیاز به تربیت دارن

خب گربه هام چیز یاد میگیرین. خرف گوش میکنن

کاری بگی انجام میدن. یعنی چی تربیت نمیشن!

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

اسکاتیش فولد داری شما ان فولداگه فولد داری مشکل مفصلی نداره؟ نره یا ماده

نداشتم گل ولی اطلاعات دارم راجبش

فولد به خاطر گوش های تا خورده اش بعضیاشون مشکل حرکتی و غضروفی دارن

از هر کی میخوای بخری بپرس ازش چون ژنتیکه اگه توله میخوای بخری ببین مادرش هم همین بوده یا نه

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

کی گفته گربه مریضی میاره؟! دوازده ساله انواع گربه های خیابونی رو غذا میدم.ناز میکنم.تو خونم راه میدم تو سرما و گرما.خدارو شکر یکبارم مریض نشدم.حتی کرونا اومد همه اطرافیانم سه چهار بار گرفتن .من یه بارم نگرفتم.نازا هم نشدم و یه گل پسر دارم.کاش بعضیا می‌فهمیدند علت حیوون آزارهایی که میشه ،سم دادنا و خیلی از بلاهایی که سر سگ و گربه ها میارن ،همین باورهای غلط و حرفای نسنجیده ست. به خودتون بیایید .اگه ازشون خوشتون نمیاد ،سمتشون نرید.باعث  عذاب کشیدن این زبون بسته ها نشید لااقل.

من دارم ...هیمالین سیامی دارم ...هم بلوپوینت دارم هم سیلور پوینت...جان سوال داری بپرس

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
دوس دارم بیام زنگ خونتون رو‌ بزنم و فرار کنماز خواب بندازمت 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

کاش خواب بودممم روژان جون 

هنوز سر کارم 

برق ها هم رفته 

کلی هم کار مونده روی سرمم

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

برا من نره نر مشکل فحلی نداره عقیم کنی راحت‌تری نسبت مادهویژگی های اخلاقی منحصر بفرد گربه من اصلا بغ ...

میدونی مشکل اینجاست برادرم بیشتر عاشق گربه اس و اون داره تمام کارهاشو میکنه 

ولی برادرم قصد مهاجرت داره ب خاطر همین نمیدونم تنهایی از پسش بربیام یا نه

شما از چه لحاظ اذیتی

خب گربه هام چیز یاد میگیرین. خرف گوش میکننکاری بگی انجام میدن. یعنی چی تربیت نمیشن!

نه تهش صداشون بزنی دنبالت بیان😂

نمی دونم شما گربه داری یانه

ولی من داشتم و گربه اصلا حیوون تربیت پذیری نیست

در مورد دستشویی هم خودش از اول که به دنیا میاد میدونه کجا باید دستشویی بره

کی گفته گربه مریضی میاره؟! دوازده ساله انواع گربه های خیابونی رو غذا میدم.ناز میکنم.تو خونم راه میدم ...

عاشقتم ...خودمو در شما دیدم...تمام حرفامم شما نوشتی اینجا ...چقدر خوشحالم هستن آدمهایی مثل من که به حیوونا اهمیت میدن ... خداروشکر 

کاربری سوممه بی دلیل و بی خبر از همه جا و همه چیز تعلیق شدمم اخه چراااااا😎😎😎😎 اسم هارو اصلا نمیخونم شاید تو یه تاپیک باهات هم نظر بودم و یجای دیگه باهات جنگیدم تو به دل نگیرر.😍مدافع و حامی حقوق حیواناتم ❤❤ عشق میدم بهشون و صد برابر عشق میگیرم ازشون ،خدا هم اون بالا میبینه و دعاشونو در حقم مستجاب میکنه 🤗🤗.اگه جایی گربه یا سگی دیدی دنبالت میاد نمی‌خواد بترسونت یا آسیب برسونه  ،اون گشنشه حتی شده یه لقمه از غذاتو بهش بدی ، بخدا که صوابش کمتر از سیر کردن آدم گرسنه نیست . اینا هم مخلوق خدان،خدا دوسشون داشت که آفریدشون 😻پس توهم مخلوق خدارو دوست داشته باش اینا خیلی معصومن..😻😻 تو این روزای گرم بیاین بفکرشون باشیم حتی یه ظرف اب کوچیک کنار جدول تو پیاده رو یا زیر درخت  هم بزارین  باعث میشین یه موجود بی زبون از تشنگی دربیاد همین کارهای کوچیک باعث میشه اونا دعاتون کنن ، خدا هم ازون بالا میبینت و جبران می‌کنه واست ، اون موقع است که گره ای که  تو زندگیت داری  بخودیه خود باز بشه مشکلت حل بشه ،دست به خاک بزنی طلا بشه .من خیلیییی امتحان کردم و هربار هم جواب گرفتم ،تو هم امتحان کن دل بده به حیوونای بی پناه و یتیم ،زودتر از صدتا نذر و دعا و چله جواب میگیری . فقط یکبار امتحان کن فقط یکبار ❤من آرامش زندگیمو مدیون دعای این موجودات بی آزار و بی دفاعم ، از ته قلبم ایمان دارم  .....اگه امضامو میخونی بی توجه رد نشو کافیه یکبار امتحان کنی 😚🤗❤
من دارم ...هیمالین سیامی دارم ...هم بلوپوینت دارم هم سیلور پوینت...جان سوال داری بپرس

هیمالین هم خیلی نازه. 

برای شما ماده هستن یا نر

نگه داری گربه ی ماده راحت تره یا نر