2777
2789
اسکاتیش دارمخیلی جیگرن و آرومم هستن و خیلی لوس و نازببین مو گربه میریزه اکثرا اما با واکسن های مخصوص ...

اسکاتیش فولد داری شما ان فولد

اگه فولد داری مشکل مفصلی نداره؟ 

نره یا ماده

کلی با خودش ویروس و بیماری عفونی به همراه میاره یکی از علت های افزایش بیماری ها همین افزایش نگه داری ...

عزیزم من تاپیک زدم راجب کسایی ک دارن ازشون نظر بخوام 

راجب بیماری گربه ها تاپیک نزدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ی گربه خیابونی هم داشتم رنگش نارنجی بود

بردمش دامپزشکی گفت ک نژاد داره

بعضی گربه های خیابونی خودشون خیلی باحال و نازن

متاسفانه چون امکان نگه داریش نداشتم دادم یکی از آشنایان 🥲 دلم براش تنگ میشه گاهی اوقات

بفکر آخرش نباش از مسیر لذت ببر :)🤍️ 

پرشین بد اخلاقه و همه گربه ها ریزش مو دارنیه برسی هست داروخانه های دامپزشکی دارن که میکشی به بون گرب ...

بین بریتیش و اسکاتیش نمیدونم کدوم بهتره

شما نمیدونی؟ 

بریتیش بلو یا اسکاتیش لانگ هیر 

کلی با خودش ویروس و بیماری عفونی به همراه میاره یکی از علت های افزایش بیماری ها همین افزایش نگه داری ...

مگه از خیابون میخوان بگیرن بیارن

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

یه گربه آروم که زود تربیت بشهو نازم باشه چه نژادی بهتره🥲💗

من ک تحقیق کردم کلا نژاد اسکاتیش و پرشین از نژاد های ارومی هستن

ولی با پرشین زیاد اوکی نبودم ب خاطر همین از گزینع هام حذف شد

من ی گربه خیابونی هم داشتم رنگش نارنجی بودبردمش دامپزشکی گفت ک نژاد دارهبعضی گربه های خیابونی خودشون ...

منم بچه گربه داشتم واسه یه هفته.

خیلی دلم براش تنگ شده

بدون ذره ای طلا؛ زیبا و پایدار تا ابد 🫶 کوروش

من بین نژاد اسکاتیش لانگ هیر و بریتیش بلو نمیدونم کدومو انتحاب کنممال شما نره یا مادهاز لحاظ مراقبت ...

برا من نره نر مشکل فحلی نداره عقیم کنی راحت‌تری نسبت ماده

ویژگی های اخلاقی منحصر بفرد گربه من اصلا بغل دوس نداره جای خلوت و دنج میخواد بخوابه

خودشم آوردی برا همیشه اس ها واگذار کنی افسرده میشه اینطور فک کن 5سال بعد بازم حوصلشو داری! /

من خیلی اذیتم ولی دوسش دارم نگه داشتم میگم کاش از اول نمیاوردم 

همه جانبه فک کن مث من نباشی

نوشته بودم دو روزه فهمیدم مادر میشم و من الان مادر یه دختر گوگولی ام عااااشقشممم🥰😍😍 اورژانسی سزارین شدم…مشکل جسمی اش ب کنار دارم با افسردگی پس از زایمان دست و‌ پنجه نرم میکنم🫤😣امان امان آی امان قینانالارین الینن 🤪🤪 تازه دو روزه فهمیدم دارم مامان میشم🥹 دعا کنین سالم باشه و بدنیا بیاد🌸😍