2777
2789
عنوان

دختر مجرد و مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 184 پست
آهان نه عزیزم به شما توهینی نکرده

اینکه مریم مقدس رو راحت به همه نسبت میدن واسه تمسخر.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

هعییی عمه هام پس فردا مخ مامانمو میخورن حالا اونم سر من خالی می‌کنه خدا

میخای جدا بشی ؟ حرف هیشکی واست مهم نباشه 

من خودم همیشه اینطور بودم و هستم . من حالا با خانوادم کات کردم انقدررر حرف پشت سرم زدن .گفتم انقدر حرف بزنن خسته بشن . من دارم زندگیمو میکنم اونا هنوز پشت من دارن زر میزنن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

جواب خوبیه ممنونم ازت ... توصیه ای نداری بهم ؟:)

عزیزمی

چرا چرا

ببین

طلاق هم مثه هر جدایی دیگه ای دردناکه چون ترک عادت سخته

انگار که عزیزی رو از دست داده باشی

با اینکه کلی تو دادگاه میدویی که طلاقتو بگیری

ولی وقتی همه چی تموم شه

یه دفعه حالت گرفته میشه

فقط اینکه سانسور نکن خودتو

گریه کن و اجازه بده سوگواری کنی

برا حفظ غرور هیچیو تو خودت نریز و تراپی هم حتما برو

یه دوره ایه که باید بگذره حتی شاید وسط مهمونی پارتی وقتی داری میرقصی گریت بگیره

اره تصمیم خودت بوده ولی احساساتت که دست تو نیست

نزار احساستتو نادیده بگیرن و دچار بحران هویتی شی انگار که وجود نداری

شاید همه بگن ولش کن بابا مهم نیست به درک رفت که رفت راحت شدی

ولی اگه مهم نیست پس‌ چرا حالت بده؟؟؟ پس مهمه و باید به خودت کمک کنی حالت خوب شه

من یه ماه تموم هر‌روز رفتم اتاق رئیس تا استفعامو امضا کنه

بعد که موافقت شد و خدافظی کردم از شرکت تا راه خونه گریه کردم

این ذات ماست

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
درسته👍

حالا من دیشب یجا نوشتم من با اولین خاستگارم ازدواج کردم اومدن نوشتن تو چقد هول بودی چرا ناز نکردی😐😐 خو چرا وقتی شرایطش اوکیه همو دوس داریم چرا ناز کنم 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

ی دختر با صدتا پسر میحرفه میره میاد هیچ طوری نیس حالا یبار ازدواج کرده جداشده اونو کلی حرف میکنن واقعا زشته 

ıň ţһє ňѧmє oғ ɢoԀ                                                              تمام قصه هایم قصه ی توست💕👫💕                                  خدایا شکرت بابت همه چی ک دادی بمن 🥰💞
میخای جدا بشی ؟ حرف هیشکی واست مهم نباشه من خودم همیشه اینطور بودم و هستم . من حالا با خانوادم کات ک ...

اره تو تاپییک توضیح دادم چرا می‌خوام جدا بشم دوست داشتی بخون صفحه قبله فکر کنم ...

ولی اینقدر فکر کردم به آینده نابود شدم 

خودم از ازدواج مجدد میترسم ولی می‌دونم با همچین خانواده ای مجبور میشم دوباره ازدواج کنم 

میگم نکنه اون آقا در آینده برام احترام کمتری قائل بشه ... 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

به نظر بنده فرقی نمیکنه  هر جفتشون مجرد هستن حالا یک خانمی که اصلا ازدواج نکرده یا یک خانمی که جدا شده  بیخیال به این ها میگن بازی با کلمات معنی واژه ها مهمه 

ﺗﻔﺎﻭﺕ بین انسانی که اکنون هستید  وکسی قرار است  پنج سال بعد باشید، درکسانی است که در این مدت  با آن ها معاشرت کرده و کتاب هایی که در این مدت مطالعه کردید است.

ببین در حالت عادی هیچ فرقی ندارن

ولی اگ من بخوام واسه پسرم دختر بگیرم میرم دنیال مجرد تا دختر خانمی ک قبلا تو عقد جدا شده

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

از نظر من و به چشم من هیچ فرقی ندارن.

سر سوزن تفاوتی ندارن.

هیچکدومشون تعهدی ندارن این مهمه فقط.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

عزیزمیچرا چراببینطلاق هم مثه هر جدایی دیگه ای دردناکه چون ترک عادت سختهانگار که عزیزی رو از دست داده ...

من خیر سرم امسال ازد دانشگاه انصراف دادم نشستم پای کنکور 😞

چرا اینطوری شد ...

بنظرت میتونم بخونم؟

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

دنیا دنیا فرقشه 

حمله هم بکنن بهم برای مهم نیست ولی اگر من در اینده ازدواج کردم و جدا شدم نمیتونم با یه ادم مجرد مجددا ازدواج کنم چون تجربه یک بار زندگی مشترک داشتن چیز کمی نیست

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم 

چه دیدی باید داشته باشن؟؟

کسی که جدا شده

کسی که جدا نشده

کسی که باکره هست

کسی که باکره نیست

اینا همه یه تصمیم شخصیه چرا باید براساس تصمیمات شخصی طرف بهش دید مثبت یا منفی داشته باشن اون چیزی که ملاکه شخصیت اون طرفه.

من خودم جدا شدم تو سن کم ۴ سال هم زندگی کردم کسی جرات نداشت بهم بگه تو من همون آدمی بودم که وقتی مجرد بودم می دیدن،،فقط تجربه ام فرق داشت اون موقع تجربه ی زندگی مشترک نداشتم اما بعد طلاقم داشتم اینم به خودم مربوط می‌شد نه دیگران.

یعنی علائم پیریه؟؟جدیداً سیم کارتی که باهاش عضو نی نی سایت بودم رو گم می کنم یادم میره کجا گذاشتم از اون طرف رمز عبور رو یادم میره و این جوری میشه که میام می بینم عه از حساب کاربریم خارج شدم و رمز هم یادم نیست،،ذخیره اش هم نکردم،،سیم کارتم نیست که رمز جدید بگیرم و بیخیالش میشم🤣🤣خدایا خودت منو از آلزایمر در امان بدار🤕😖🙏🏻///////////////❤️به وقت ۱۴۰۳/۷/۱۲ سر اومدن ۹ ماه انتظار❤️تو را دوست دارم و این دوست داشتن حقیقی است که مرا به زندگی دلبسته می کند.....😍💞

ببین در حالت عادی هیچ فرقی ندارنولی اگ من بخوام واسه پسرم دختر بگیرم میرم دنیال مجرد تا دختر خانمی ک ...

حتی اگر اون دختر مطلقه زیبا و خوب باشه خانواده اصیلی داشته باشه؟

من خودم جدا شده بودم با پسر ازدواج کردم 

بچه هم داشتم

ولی خب برای خودم سخته برادرم با زنی که بچه داره ازدواج کنه ولی در نهایت هرچی نظر خودشون باشه 

دیدم بد نیست ولی خب مطلقه یه بار ازدواج کرده دختر نه

من خیر سرم امسال ازد دانشگاه انصراف دادم نشستم پای کنکور 😞چرا اینطوری شد ...بنظرت میتونم بخونم؟

پس بشین بخون که انصراف دادنت بیهوده نباشه

اینجا بودن بهم این فرصتو داد که خودم باشم