2777
2789
عنوان

دختر مجرد و مطلقه

| مشاهده متن کامل بحث + 1841 بازدید | 184 پست
کسانی که مطلقه ها رو میکوبیدمن نخوندم تاپیک رو تعطیل شده بود، ولی عنوانشم بسیار زننده بود دوراز جون ...

موافقم استارتر اون تاپیک داشت میگفت سطح دخترای مجرد با زنی که جدا شده یکی نیست و دختر مجرد بالاتره پس جدا شده ها به خودشون نگن مجرد!!

لایک نکنید

نداره چرا زن گرفته🤔استارتر بهترین کاری که انجام دادی این بوده که بکارت خودت رو حفظ کردی تو این قضیه ...

بهش خیلی علاقه داشتم ولی به مرور از چشمم افتاد 

من همه تلاشم رو کردم 

خیلی جاها توقعم رو آوردم پایین 

خرج نکردم نرفتم بیرون 

همه مراسم هایی که داشتیم یلدا عیدی عقد ... اینا همه رو مراعات کردم و با استرس گذروندم چون برای هرچیزی باید کلی تحقیق میکردم که کیفیت خوب با قیمت پایین پیدا کنم برای همه چی باید برنامه میریختم 

برای روز پدر و مادر برای پدر مادر هامون از چندماه قبل استرس می‌کشیدم به وقت ایورمون جلوی خانواده ها نره 

خیلی کوتاه اومدم 

کل این مدت هم درگیر رفتار هاش بودم سرد و گرم شدنش 

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

۱. تفاهم نداشتیم ۲. اولش فکر میکردیم برای هم مناسبیم ولی بعد که رفت و آمدها بیشتر شد فهمیدیم برای ای ...

جواب خوبیه ممنونم ازت ... 

توصیه ای نداری بهم ؟:)

مباش در پی آزار و هرچه خواهی کن  که در شریعت ما غیر از این گناهی نیست         « حافظ »      دروغ میگن زمان حلش می‌کنه ... زخم کهنه بعد از دوباره باز شدن؛ عفونت بیشتری داره 🙂 مگه پیتزایی که فکر می‌کنی میتونی خوشحالم کنی ؟؟؟؟🙄🍕لطفا در تاپیک های روانشناسی ؛ آشپزی ؛ کتاب ؛ ورزش؛ و آموزنده تگ بفرمایید 😘

عزیزم کسی ک همسر نداره مجرده مجرد ..جدا شده اما مجرده ..حالا چ دختر باکره باشه ک طلاق گرفته باشه ‌.. ...

اخ منم اول تاپیک استارتر گفت مجردم اما یه دختر دارم خوشم اومد از اینکه نگفت مطلقه . بعد یکی اومد گفت تو مطلقه ای آی حرص خوردم . ملت شعور ندارن

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اخ منم اول تاپیک استارتر گفت مجردم اما یه دختر دارم خوشم اومد از اینکه نگفت مطلقه . بعد یکی اومد گفت ...

اون تاپییک رو منم دیدم واقعا ناراحت شدم 

به خصوص کسی که گفت یا عیسی مسیح 

گاهی احساس میکنم مردم قلب ندارن

اون تاپییک رو منم دیدم واقعا ناراحت شدم به خصوص کسی که گفت یا عیسی مسیح گاهی احساس میکنم مردم قلب ند ...

بهش گفتن مریم مقدس . متاسفانه اینجا عده ی زیادی بیشعور داره . با همجنس خودشون اونطور حرف میزنن 

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
اون تاپییک رو منم دیدم واقعا ناراحت شدم به خصوص کسی که گفت یا عیسی مسیح گاهی احساس میکنم مردم قلب ند ...

من اونجا احساس کردم علاوه بر شکوندن دل اون شخص به ما هم توهین کرد.

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

بهش گفتن مریم مقدس . متاسفانه اینجا عده ی زیادی بیشعور داره . با همجنس خودشون اونطور حرف میزنن

هعییی 

عمه هام پس فردا مخ مامانمو میخورن حالا اونم سر من خالی می‌کنه خدا

من اونجا احساس کردم علاوه بر شکوندن دل اون شخص به ما هم توهین کرد.

شما هم مطلقه هستید عزیزم ؟ 

اون تاپیکی که معلمه عاشق مادر بچه شده رو میگی؟

اون که توهم زده تاپیک دروغی زده بود و الکی بقیه کاربرا رو به جون هم انداخت

شما هم مطلقه هستید عزیزم ؟

نه مسیحیم

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

اون تاپیکی که معلمه عاشق مادر بچه شده رو میگی؟اون که توهم زده تاپیک دروغی زده بود و الکی بقیه کاربرا ...

کاری به توهم ندارم تا ته نخوندم صفحه اول رو خوندم دیدم پر از توهین هست دیگه نخوندم

نه مسیحیم

آهان 

نه عزیزم به شما توهینی نکرده