2777
2789
عنوان

قشنگه اینو برای خواهرشوهرم کادو خریدم

| مشاهده متن کامل بحث + 2912 بازدید | 117 پست
حق مادری به گردن شوهرت داره؟ اگه خیلی برای شوهرت زحمت کشیده و مادر شوهر نداری. خیلی عالی

نه همسن و سال خودمه

برای مامانم گوشواره خریدم، برای مادرشوهرم عینک طبی که از اینا گرونتر شد😶

کانال لباس نینی فروشی گوگولی من:🌱https://rubika.ir/sednakids

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دقیقا..بهش میخوره حداقل دوگرم باشه..چجوری شده 4تومن؟🧐

ولا الان بری طلا فروشی بخدا مغزت سوت میکشه از قیمت 

من پارسال ی انگشتر تازه خیلی سبک بود گفت11طلا ارزون بود.   این انگشتر تو عکس ک سنگین به نظر میاد  چی بگم ولا

۴ تومن

اسی واقعا خوش سلیقه ایی  خیلی نازه گرمی چند خریدی

اگه مخالف نظرم هستی خواهشا با ادبیات درست ریپلای کن تا منم با احترام ریپلایت کنم ولی اگه بخواهی بی ادبانه صحبت کنی منم یکی میشم لنگه خودت اگه رو حماقتت پا فشاری کردی دیگه جوابت رو نمیدم چون جواب ابلهان خاموشیس🎄🎄🎄 هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه 🍃🍃🍃من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات بحث و جدل کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم 

دوستان عزیز ما خودمون از همین انگشرا کادو گرفتیم تابستون حدود ۳ تومن شد اینا وزنشون کمه چون حالت تور دارن من خودم طلای کم قیمت زیاد خریدمو دیدم چقدر واستون عجیبه

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ  🤍 ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

فازتون چیه با این تاپیکای دروغ برای نوزاد انگشتر زیر ۱ گرم نیست 

اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂

خیلی هم قشنگه مبارکش باشه دست شما هم درد نکنه 

عزیزی که امضامومیخونی میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدن خودم و بچه‌هام و همسرم صلوات بفرستید ممنون میشم..منم برای شما صلوات میفرستم❤️❤️❤️❤️❤️