2777
2789

دارم میرم کلاس رانندگی خواهرم ۱۲سالشه همش میگ منم ببر ،از مربی پرسیدم میشه خواهرمم بیارم ؟ گفت غیر قانونیه ولی اشکال نداره ی روز بیار ،الان خواهرمو مامانم از اونور میخوان بیان سمت آموزشگاه مامانم میمونه بیرون حوصله‌اش سر می‌ره رومم نمیشه ب مربی بگم دوتاشونم بیان ،زشته ینی ؟

من مربیم آقا بود و حتما باید یکی باهام میومد در غیر این صورت اجازه برگزاری کلاس و نداشت 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

شهرما برای مربی مرد باید یک همراه داشته باشی

ولی اگه گفته نه اره بنظرم زشته 

تیکربارداری نیست عروسیمه🥺💍❤                   امضای قبلی دعای شما عزیزان رو برای جورشدن وام ازدواجم و جهیزیه ام بود خداراشکر ۲تاش زود حل شد مرسی خواهرای من ک برام دعا کردین🤍💋 ازتون میخوام اگه میشه بازم درحقم خواهری کنید و دعا کنید همه صاحب خونه‌شن خییلی سخت همش اسباب کشی...حتی‌ماشینم هنوز نداریم میشه ی صلوات بفرستی برام حاجت روا بشم؟! مرسی عشقم🧸❤

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آموزشگاهت داخل شهر نیست؟ به مامانت بگو بره یکم دور بزنه چن تا مغازه خرید کنه شما هم یک ساعت و نیمه کارت تموم میشه میای

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
شهرما برای مربی مرد باید یک همراه داشته باشیولی اگه گفته نه اره بنظرم زشته

بنظر من غیر مستقیم گفته نه ،چون اول حرفاش گفت این موضوع غیرقانونیه

اسپویل فقط پدرم که چند سال پیش گفت تو هیچ گوهی نمیشی               ممنون پدرجان (:
آموزشگاهت داخل شهر نیست؟ به مامانت بگو بره یکم دور بزنه چن تا مغازه خرید کنه شما هم یک ساعت و نیمه ک ...

چرا داخل شهره 

عادت نداره اصن تنها بره بگرده حتما یکی باید پیشش باشه 

میتونی ببری چ زشتیه
منتهی حواستو پرت نکنن؟

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄