2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یادمه کلاس اول دبستان تازه به صف شده بودیم مامانم یه کتونی گرفته بود برام اینقدر دوسش داشتم هنوز یاد ...

چه ناظم گلی بوده .من بااینکه مادرم رفتم به مدیرپسرم گفتم میخوام کلاس پسرموعوض کنم .قبول نکرد گفت میخوای پروندشوبدمم ببره معلم پسرم بدرد نمیخوره .روموزمین انداخت دوماه پیش

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
چه ناظم گلی بوده .من بااینکه مادرم رفتم به مدیرپسرم گفتم میخوام کلاس پسرموعوض کنم .قبول نکرد گفت میخ ...

الانا فرق میکنه من دهه ۷۰ و میگم اون زمان ..الان برای بچه خودمم تعریف میکنم میگه مامان کاش من اون موقع ها بدنیا میومدم 🥴

الانا فرق میکنه من دهه ۷۰ و میگم اون زمان ..الان برای بچه خودمم تعریف میکنم میگه مامان کاش من اون مو ...

همونومیگم دیگه منم خودم دهه ۷۰هستم ا

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .                        
لااقل برو این چی نوشتی لب معشوق چی پاکش کن ی حدیثی چیزی بنویس

شهادت در راه ازادی و امنیت کشور یه بحثه .

عشق و عاشقی هم یه بحثه که منافات و تضادی ندارن با هم 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟