2777
2789

یادمه کلاس اول دبستان تازه به صف شده بودیم مامانم یه کتونی گرفته بود برام اینقدر دوسش داشتم هنوز یادمه چسبی بود خوشگل قهوه ای هی خم میشدم پاکش میکردم چسبشو سفتر میکردم🤣😂چه سم بودم من بعد صف بغلی یه کلاس دیگه یه دختری بود همین کتونی پاش بود چشم خورد به کتونیش بهش دیدم اونم داره هی منو نگاه میکنه گفتم عه کتونیت مثل منه دوست شدیم یادش بخیر اولین دوست من تو اجتماع که وارد شدم بود رفتیم به ناظم گفتیم میشه کلاسامون باهم باشه قبول کردن عکساشو میرم خونه مامان میبینم کلی ذوق میکنم برای اون لحظه ها .کاش پیداش میکردم چه زود دیر میشه

واسه من خشونته با یکی از همکلاسیام سر جریان ناموسی دعوام شد اینقدرهمو زدیم ک جفتمون سیاهو کبود شدیم از حرصزیاد سلطل اشغال بزرگ کلاسمونو گرفتم دستم کردمش سرش

بعد با لگد زدم تو قفسه سینش بعدش نگو مدیرمون از پشت اومده این حرکت منودید ی هفته اخراج موقتم کرد همونجا هم چهاربار زد تو صورتم

از این کارم پشیمون شدم:خیر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اول راهنمایی بودم کلاسمون آتیش زدم ...بخاری نفتی بود بیکاری داشتیم زنگ آخر تو مدرسه وایسادیم با چنتا از دوستام برف بازی رفتم کلاس دستامو گرم کنم تا تونستم بخاری نفتی زیاد کردم و دراومدم بعد ده بیست دقیقه دیدم کل کلاسا دارن با سرفه و با عجله میان بیرون پرسیدم گفتم چی شده گفت بخاری کلاس Dآتیش گرفته منم یه پا داشتم یه پا قرض گرفتم و فرار..فردا اومدم با ترس دیدم کلاس سیاه شده و زشت😑

دوم راهنمایی یه گوشی ساده داشتم سه شنبه ها زنگ ورزش میوردم مدرسه شماره سرایدار روی در مدرسه بود زنگ ...

نامردا🤣🤣🤣

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

😂😂😂😂این اتفاق بزار سر مشق زندگیت دنبال خلاف نرو

باورت نمیشه اینجا هم یه بار رفتم تو یه تاپیک زنانه  و سریع هم اومدم بیرونا ولی یه نفر اسکرین گرفت .ابروم را در سطح سایت برد 🤣 

آآقا،❤تا میخواستیم لب معشوقو ببوسیم پریدیم که ........اگر برای ابد خیال دیدن تو نیوفتد از سر من چه کنم ؟

😂😂😂😂خیلی کیف میداد بعد من خندم میگرفت میدادم گوشی دست دوستم اون حرف میزد این مرده خدا زده اصن مت ...

بنده خدا