2777
2789

به هر حال یه فرقی هست بین کسی که ازدواج کرده و بچه دار شده و چندین سال تجربه زندگی مشترک داشته و بعدش هم جدا شده 

با کسی که هنوز تجربه یه دوستی ساده با پسر هم نداشته 

فرقی بین اینا نیست .؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلمه پاستوریزه توهین به کسایی هست که عفت پیشه کردن

توهین نیست یه جور شوخی هست که زیاد استفاده میشه یعنی طرف آدم ساده ای هست و چیزی نمیدونه از این قضایا 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

نه من کی گفتم یکی هستند 😐😐مجرد و باکره برای کسی میگن که ازدواج نکرده و رابطه نداشته الان مطلقه هم ...

نه دیگه چه توهینی،هر چیزی یه اسمی داره.مثلا میگن طرف مجرده که بقیه بدونن آره قبلا ازدواج نکرده.اگر گسی قصد ازدواج داره میگن مثلا مطلقه س یا جدا شده که بدونن شرایطش چطور بوده و مثلا یه ازدواج ناموفق داشته،یا بیوه س که بدونن ازدواج کرده و همسرش رو ازد دست داده.

والا هیچ کدوم نه توهینه نه امتیاز ویژه.

نه دیگه چه توهینی،هر چیزی یه اسمی داره.مثلا میگن طرف مجرده که بقیه بدونن آره قبلا ازدواج نکرده.اگر گ ...

دقیقا  همینه ولی میخوان الکی بزرگش کنن این مسئله رو 

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

کلمه پاستوریزه توهین به کسایی هست که عفت پیشه کردن

نه اصلا من منظورم این نبود تو دلت می خواد که از این کلمه اینجوری برداشت کنی .هرکسی ازاده هرجور که دوست داره زندگی کنه .یکی دلش  می خواد دوست پسر داشته باشه یکی هم دوست داره تا موقع ازدواج با کسی نباشه .هردو محترم هستن

برای خودت زندگی کن🫠🫠

تو یه تاپیک دیگه هم به من گفتن شیر برنج و اسکول 😐💔💔چون تا الان با پسری وارد رابطه نشدم

😂😂اخییی اینا همش شوخی هست به همه کسایی که تا حالا رابطه نداشتند میگن به منم گفتم کلا منظور بدی ندارند 

توهین نیست یه جور شوخی هست که زیاد استفاده میشه یعنی طرف آدم ساده ای هست و چیزی نمیدونه از این قضایا

حالا تا فردا توضیح بدی حرف خودشونو میزنن چون دنبال حاشیه و دعوا هستن اینا

برای خودت زندگی کن🫠🫠

😂😂اخییی اینا همش شوخی هست به همه کسایی که تا حالا رابطه نداشتند میگن به منم گفتم کلا منظور بدی ندا ...

نه دیگه اشتباه میکنن.اینجوری دارن ببخشید هرزه گی رواج میدن و شریف زندگی کردن رو احمقانه جلوه میدن باید باهاش مقابله بشه

😂😂اخییی اینا همش شوخی هست به همه کسایی که تا حالا رابطه نداشتند میگن به منم گفتم کلا منظور بدی ندا ...

🥲😂ولی به نظرم جدیدا داره جوری پیش می‌ره که اینو دیگه به عنوان شوخی استفاده نمیکنن 

حالا شاید بعضیا واقعا شوخی کنن 

اما عده زیادیشون 

دیگه واقعا اینو اسکول بودن می‌دونن یا یه نفر تو اینستا تن یه کامنت به من گفت 

این افتخار نیست شما قطعا یه مشکلی داری که وارد رابطه با جنس مخالف نشدی 

مشکل ارتباط برقرار کردن داری مشکل کمبود اعتماد به نفس