2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوکی عزیزم ،😀😀من کلا همه چیز تند تند مینویسم به درست غلطش توجه نمیکنم حالا جمله ای هم که گفتم درست ...

آره جملت درست بود

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 

تمومش کنید این بازی کثیفو😂

توی عمرم اینقدر مجردمتاهل مطلقه توی نی نی سایت ندیده بودم

درمورد اون تاپیک پربازدیدهم باید بگم بعضی ازما خانوما اصولا یه حبیب درونی داریم که باعث میشه گاهی اوقات فکروخیال اشتباه داشته باشیم 

این سمه

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚
اونی که لذت رابطه جنسی رو برده با اونی که نبرده یکی هستن؟

نه من کی گفتم یکی هستند 😐😐مجرد و باکره برای کسی میگن که ازدواج نکرده و رابطه نداشته الان 

مطلقه هم کسی که جدا شده 

بیوه هم کسی که همسرش فوت کرده 

در کل اینا اصلاح هستند و هیچ مفهوم بدی ندارند ولی یه سری ها الکی میخوان بزرگش کنن بگن که اره مطلقه یه جور توهین هست در حالی که اصلا نیست فقط یه اصطلاح برای کسی که قبلاً جدا شده هست

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..

فقط دعوای مطلقه و مجرد تو سایت نبود که خوب اینم اضافه شد😁

استارتر یه راهکار برای شما و کسانی که از یه سری کامنتا مغزتون سوت میکشه بگم که طی این سالها این برام اثبات شد که درصد زیادی از کاربران از یه دنیای دیگه وصلن به اینجا اینجوری راحتتر کنارمیای با دیدگاهاشون 😁😁

فقط دعوای مطلقه و مجرد تو سایت نبود که خوب اینم اضافه شد😁استارتر یه راهکار برای شما و کسانی که از ی ...

والا بخدا آخه اصلا چنین سوالی شخصی هست اصلا درست نیست تاپیک بزنه یکی بعد بگه مجرد فلان طورن مطلقه فلان طور

آرزو هـایــی هـَســـتَـ‌‍ـــند                         بـه نـام آرزو هـایِ مَـحــال.                         تـو یـکی از آن هــا هــستی🥀..