2777
2789
عنوان

صمیمیت و محبت لمسی بعد چه مدت رابطه باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 418 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره گاهی دست خودم آدم نیسکلا وسوسه کنندس

به خاطر همون میگم حتی اگ واس تو فقط دست باشه یه جورایی حرمت شکسته میشه و اون پسر به خودش این اجازه رو میده که درخواست های دیگه ای ازت داشته باشه

سـاکت در پـیله ی خویـش بـه فکـر پروانـه شـدن... 🎀✨

مگه میشه ادم دست نده بعد ی مدت آشنایی؟؟!منظورت دست دادن سلام دادنه؟یا دستشو بگیرین باهم‌مثلا راه بری ...

آره شدنیه اینو پسرا باب کردند که مگه میشه بوس و بغل نباشه

ی رابطه سالم به قصد آشنایی لمس شدن نداره

چون تهش دختر آسیب اصلیو می‌بینه 

هم دست دادن موقع سلامهم دست گرفتن موقع صحبت و پیاده روی خخخ

من‌نظرم متفاوته به نظرم دست دادن سلام بعد بار اول یعنی باز دوم اوکیه مشکلی نداره،دست گرفتن موقع ‌پیاده روی و...هم بعد بار ۲/۳ اقا هر وقت اقدام کرد اوکیه

اونایی هم که میگن دستتو بگیره دیگه کار به جاهای دیگه کشیده میشه‌ اصلا موافق نیستم اون حد رو تو‌میزاری که تا کجا بره،اصلاااا هیچی زوری نیست،ولی خوب تو ی رابطه احساسی بالاخره ی دست گرفتن ی بغل معمولی هم‌باید باشه دیگه بعد ی مدت،اونوقت با ی هم کلاسی پسرت یا با فامیلت چه فرقی داره؟😅

❤Che khobe ke daramet
اشنایی برا ازدواج

نه نه اصلا اجازه نده

این جلسات فقط برای آشنایی‌ هست

فقط آشنایی

بزار دست نیافتنی باشی براش

تصورش این باشه ناب وپاکی

و اینکه اگه راحت باشی و مشکلی نداشته باشی طبیعتا فکر میکنه با خواستگار های قبلیم همین بودی و در آینده هم با مردا راحتی 

درضمن قبل محرمیت هم گناهه عزیزم

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود             

من‌نظرم متفاوته به نظرم دست دادن سلام بعد بار اول یعنی باز دوم اوکیه مشکلی نداره،دست گرفتن موقع ‌پیا ...

اینم هس، چون محبت میوفته بین دونفر نمیشه طاقت آورد خیلی😅

منم که به شدت احساسی علاقه دارم به کارای رمانتیک کلا

نه نه اصلا اجازه ندهاین جلسات فقط برای آشنایی‌ هستفقط آشناییبزار دست نیافتنی باشی براشتصورش این باشه ...

بله عزیزم گناهه شکی توش نیس 

خیلی درست میگی 

میخوام رعایت کنم این قضیه رو

ارزشم بالا میره

بله عزیزم گناهه شکی توش نیس خیلی درست میگی میخوام رعایت کنم این قضیه روارزشم بالا میره

انشاءالله خوشبخت بشی 

تصور من اینه که شما خانم و جای خواهر من هستی! / لطفا برای سلامتی و ظهور هرچه زور تر امام زمانم یه صلوات میفرستی! / الهم عجل لولیک الفرج 🩷 / با کمال احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود