فکرت_لتو مدیر عضویت: 1403/08/07 تعداد پست: 633 عنوان من همیشه برام سوال بود چرا دیه مرد دو برابر باشه | مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 32 پست تا اینکه دیدم خب وقتی مرد میمیره دیه اش میرسه به زن و بچش یعنی ما زنا از دو برابری دیه اونا سود میکنیم اون بدبخت که مرده رفته تازه اگر مهریه بذاریم اجرا حتی به پدر مادرشم دیه تعلق نمیگیره اما راجع به ارث واقعا نمیتونم کنار بیام امروز | 13:09 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 6339 من اینو واقعا تودرصد خیلی کمی توجامعه می بینم خب اوکی من که این شکلیم چرا حقوقم باید نصف باشه ؟؟؟؟؟ ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان
ماهلین__ عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 6339 من دراطراف همچین چیزی نمی بینمزن شاغل درآمدش براخودشه ودرصد کمی به مرد تعلق میگیره یا برای مخارجی مث ... خب اجاره و خرید دیگه ….داره خرج میشه ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان
ماریوم عضویت: 1403/03/27 تعداد پست: 2117 چقدر مسخرهههپس دیه یه اقای مجرد چرا دو برابر یه خانم مجرده؟اونا که دیگه همسر ندارن و دیه به خانواده میرسهدیه تخم مرد از زن بیشتره از من تا من کیلومتر ها فاصله ست