2777
2789
عنوان

من همیشه برام سوال بود چرا دیه مرد دو برابر باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 148 بازدید | 32 پست
چه ربطی داره وقتی زن احساسات مادرانه داره دلش میاد پولشو فقط برای خودش نگه داره ؟؟ یا وارد زندگیش می ...

میدونی این برای یه زن علافه که کار نمیکنه درس نمیخونه و … 

نه من که پا به پای مرد دارم کار میکنم 

من به هیچ وجه نمیپذیرم حقوقم نصف مرد باشه 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چه ربطی داره وقتی زن احساسات مادرانه داره دلش میاد پولشو فقط برای خودش نگه داره ؟؟ یا وارد زندگیش می ...

عزیزم اکثر خرج فرزند واجاره و....برعهده زنه نه مرد!

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

انشاء الله امام زمان میان و قوانین جدید میارن از دین فقط اسمش مونده هیچ حقی به حق دارش نمی‌رسه فعلا ...

دقیقا بخدا 

ان شالله یه ثانیه زودتر ظهور کنه ماهم عدالت ببینیم قبل مرگ

راجع به جنین پسر جریان چیه ؟

جنین دختر دیش۲۴۰ 

نامشخص۳۶۰ 

پسر ۴۸۰

:))))

یعنی جنین نامشخص دیش از دختر ببشتر هست 

ازدواج تو سن ۱۸ تا ۲۴ مثل ترک کردن یه مهمونی تو ساعت ۸ شبه که مهمونای خاص ساعت ۱۰ به بعد میان 
نیست الان نیست اون موقع بود که زن میشنست خونه میزایید مرد هم میرفت کشاورزی می‌کرد نه الان که زن و مر ...

باهم کار می کنن اما حقوقشون هم باهم خرج زندکی میشه؟؟؟

امضام بخونید👈آقایون لطفا نه ریپ بزنید نه پست بزارید!!!!!!!!وقتی میگم خداحافظ یعنی دیگه پیامتونو نمی خونم😊باافتخار دختری، ایرانی وچادریم😌❤️الحمدالله کشورمون جزبهترین کشورهاست🙂البته چه خوب میشه اگر اینقد کشورونکوبونیم🙄بیاین به هم قول بدیم که تاوقتی که کاملا تحقیق نکردیم درمورد کشور ورهبری بدوبیراه نگیم😁👊

یه زمانی که خیلی هم دور نیست در همه دنیا مرد باارزشتر از زن به شمار میرفت و این مساله در قوانین دینی هم نمود پیدا کرده. این توجیه‌ها بعدا ساخته شدند

احترام به عقاید یعنی من به محدودیت‌هایی که برای خودت گذاشته‌ای احترام بگذارم نه به محدودیت‌هایی که می‌خواهی برای من بگذاری!
باهم کار می کنن اما حقوقشون هم باهم خرج زندکی میشه؟؟؟

چرا جنین پسر دیش بیشتره ؟ 

چرا کل دیه زن اندازه یه بیضه مرده؟ 

چرا مرد شهادتش اندازه دو تا زنه ؟ 

چرا حق طلاق حضانت و …. برعهده مرده 

چرا مرد باید مشخص کنه زن کجا بره کجا نره؟؟؟؟

چرا چرا چرا …

یه زمانی که خیلی هم دور نیست در همه دنیا مرد باارزشتر از زن به شمار میرفت و این مساله در قوانین دینی ...

بعد یه سریع مثل …. ها فقط قبول میکنن زیر دست مرد و‌کم ارزش تر از مرد باشن

عزیزم اکثر خرج فرزند واجاره و....برعهده زنه نه مرد!

بود دیگه نیست 

الان زن و مرد یه اندازه دارن تو زندگی خرج میکنن

اره

من اینو واقعا تودرصد خیلی کمی توجامعه می بینم

چرا جنین پسر دیش بیشتره ؟ چرا کل دیه زن اندازه یه بیضه مرده؟ چرا مرد شهادتش اندازه دو تا زنه ؟ چرا ح ...

دراین باره اطلاعی ندارم اما درمورد اون سوال در یکی ازکتاب ها خوندم وبه نظرم منطقی بود😊

بود دیگه نیست الان زن و مرد یه اندازه دارن تو زندگی خرج میکنن

من دراطراف همچین چیزی نمی بینم

زن شاغل درآمدش براخودشه ودرصد کمی به مرد تعلق میگیره یا برای مخارجی مثل اجاره وخرید...استفاده میشه