بخاطر رفتارهای بدش که همش گذشتم رو تو سرم میزد و توهین میکرد و شکاک شده بود خواستم ولش کنم که رفت پ ...
واقعیتش من خ کم تو تایپیکا نظر میدم ولی اینو نتونستم بی جواب بذارم. ببین شکاکیتش در چه حده و ارثی هست و یا بطور موقتی خدای نکرده بر اثر خطایی بوجود اومده. منم نامزدی بودم خودم محجبه و اهل هیچی حتی آرایش نبودم ولی اون همش گیر الکی میداد و خ تو رفت وآمد و تلفن محدودم میکرد چندبار خواستم بهم بزنم همش گریه میکرد تب خال درمیاورد و کلی لاغر میشد تو اون مدتی که قصد بهم زدن داشتم ولی آخرش دیدم اصلا درست بشو نیست و واقعا داشت افسردم میکرد مجبور شدم بهم بزنم چون آرامشو ازم گرفته بود کلا
با گروه های دختر پسری دوست بودم مختلط بیرون میرفتیم و یه دوست پسر داشتم که باهاش پیشروی جنسی هم نداشتم داشتم این اشتباهاتم رو درست میکردم دیگه با پسر نمیگفتم و فکر کتاب خوندن و اینا بودم که یهو این اومد تو زندگیم چند روز مثل فرشته ها بود و چند روز مثل اهریمن چهرش رو ببینید میگید پاک ترین پسر روی زمینه قبل منم دوست دختر نداشت کلا مذهبی بود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
با تهدید تهدیدم کرد که خودشو میکشه و جزئی ترین چیز هارم نمیگفتم همش میگفت خودمو میکشم ..
کار به هیچی ندارم ولی آدمی که با گریه زاری تهدید بچه بازی به خواسته هاش میرسه ترسناکه
من عاشق بارون بودم اون عاشق برف بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚