2777
2789

ای بابا ای بابا

اکر سنش کمه امید ب تغییر ی درصدی هس اگر ن که زبانم قاصره چیزی بگم

شازرده کوچولو یه گل قشنگ توی کهکشون دل تنگته❤️‍🩹 شازده کوچولو دنیابی رحمه، این زمین پر از غصه و درده💔 دلامون تنگه دستامون سنگه همه حرفامون بازی ورنگه.. وقتی که داشتی میرفتی، جانم به پیراهنت گیر کرده بود :)درست نزدیک اون پارک ـ. بعدازاون چیزی درمن شکست و مردم..دیگه هیچی برام مهم نیست حتی پامو از پتو درمیارم، بذار جن پامو بخوره دیگه کیک شکلاتی نمیخورم دیگه شکولات دوسندارم آبمیوه انبه رو ترک کردم... توخدای روی زمینم بودی همیشه عاشق اون ذهنیتی ک ازت داشتم میمونم،،، هرچند تو بد کلاهی سرم گذاشتی.... حلالت میکنم امامیسپارمت بخدا.. من بگزرمم خدا از حق بندش نمیگذره.. خداحافظ ای عشق قدیمی... مثل من کسی شبیهت نمیشه مثل من کسی رفیقت نمیشه.... جای من وسط قلب توبوده قلب من خونه امن  توبوده.. خداحافظت عشق قدیمی، خداحافظت همدم شبهام، خداحافظ ماه قشنگم، خاطراتتو میبرم همرام مینویسمشون توی شعرام....مینویسم اسم تو رو روسینم تو رو بازتورویامیبینم......  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم تازه خوندم.انگار میخواد دوستت وساطت کنه من بد متوجه شدم.ولی محض اطمینان نذار با دوستات خیلی را ...

بخاطر رفتارهای بدش که همش گذشتم رو تو سرم میزد و توهین می‌کرد و شکاک شده بود خواستم ولش کنم که رفت پیش بابام کلی گریه زاری بعد پیغام پسغام ک بیا منو ببین دارم نابود میشم... مشاور گفت دوماه کلا قطع ارتباط کنید بعد که اون رفت جلسات مشاوره و قرص خورد و شرایطش پایدار شد برگردین توام رو درست تمرکز کن نمیدونم پی تو سر مشاوره من نمیدونم همچین آدمی میتونه تغییر کنه یا نه

برگشت به آزادی🕊

بخاطر رفتارهای بدش که همش گذشتم رو تو سرم میزد و توهین می‌کرد و شکاک شده بود خواستم ولش کنم که رفت پ ...

چرا گذشتتو بهش گفتی فکر کردی خودش هیچکاری نکرده

تو حق نداری جا بزنی...حتی اگه حالت بده باید ادامه بدی🌅

ای بابا ای بابااکر سنش کمه امید ب تغییر ی درصدی هس اگر ن که زبانم قاصره چیزی بگم

۲۵ سالشه 

دوماهی کما بوده 

حس میکنم بعد اون آنقدر بهم ریخته شده 

من ک باهاش حرف میزدم چرا این کار هارو کردی و شکاک شدی هی عکس و فیلم خواستی میگفت دوستام به من توصیه کردن برای اینکه حرف گوش کنه اینکار هارو بکنه 

دیگه آنقدر ناله و زاری کرد بردمش مشاور بگه بدرد هم نمی‌خورید اونم فقط گفت هر دوتون دوماه کامل مسیرتان جداره بعد بیاین پیش خودن در طی دوماه برید جلسات مشاوره و روانپزشک ...اونم با گریه پاشد رفت خونشون ک مادرش چندبار بهم زنگ زد تو ترمینال انقد گریه کرده به غریبه ها سپردم مواظبش باشن....

برگشت به آزادی🕊

مشاوره گفت دوماه جدا شین؟

اره گفت که این دختر نمیتونه تورو تحمل کنه کنارهم موندنتون فقط باعث زخم و زیلی شدن جفتتون شده منم جدی بهش نگاه کردم گفتم مگه آخرین باز به من قول تغییر ندادی دیگه حسی برام نمونده نسبت به تو اونم کلی گریه میکرد که من نمیدونستم میتونی بری و باور نمیکردم میری .

برگشت به آزادی🕊

با تهدید تهدیدم کرد که خودشو میکشه و جزئی ترین چیز هارم نمیگفتم همش میگفت خودمو میکشم ..

وقتی میگه خودمو میکشم بگو من به آدم ضعیفی که سر هر موضوعی همچین صحبتی بکنه نیاز ندارم اگه تونستی خودتو درست کنی برگرد

باشه ؛ حق با تو (هر کی لایک کرد ایشالا گرگ بخور‌َتش)