2777
2789
منم گذشته ام رو بهش گفتم بعد اون صد درجه اخلاقش فرق کرد باهام سرد شد عصبی شد هر روز دعوا و جنگ غیرتی ...

در آخر چیشد عزیزم 

من چون نامزدم شهر دیگه بود مجازی باهم هی دعوا و بی احترامی داشتیم 

حضوری انگار عاشق ترین آدما بودیم اکثر اوقات 

برگشت به آزادی🕊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ب پسر بگو دو ماه از هم دور باشيم نه ك بري با دوستام حرف بزنيبهش بگو ب دوستام پيام نده اين مسخره بازي ...

مادرش بهم زنگ زد به مادرش گفتم بجای پیام دادن به دوستام بره رو خودش کار کنه 

خیلی همیشه دوست داره صحبت کنه و پرحرف واقعا

برگشت به آزادی🕊

مادرش بهم زنگ زد به مادرش گفتم بجای پیام دادن به دوستام بره رو خودش کار کنه خیلی همیشه دوست داره صحب ...

ميدونم از ايناست ك بدون حرف زدن با ديگران مي ميره

بعضيا هم بدون حرف زدن با دختر مي ميرن

اگه اين تيپ ادما رو دوست نداري ادامه نده

البته نميدونم دوستي هاتون چطوري بوده شايد قبلا هم پسر با دوستت صميمي بوده و پيام ميدادن

اما اين پياما همش نشونه ضعف شخصيتي هست 

در آخر چیشد عزیزم من چون نامزدم شهر دیگه بود مجازی باهم هی دعوا و بی احترامی داشتیم حضوری انگار عاشق ...

هیچی با این دیونه بازیاش ۷ سال حرصم داد و استرس شدید روزانه بهم وارد میکرد  از اول شهریور فهمیدم بیماری دارم دچار رفلاکس و زخم مری و تنگی نفس بر اثر زخم شدم هر چقدر نفسم تنگ تر میشد این آشغال از چشمم بیشتر میفتاد دکترم گفت بیماری های گوارشی از استرس و ناراحتی میاد تنفرم به درجه ای رسید که دوماه و نیمه باهاش تموم کردم پاگذاشتم روی ۷ سال😓

رفیق عزیزم این پسر خوب نمیشه من روانشناس اجتماعیم اگر دنبال یک زندگی باعزتی بیخیالش شو میخواد خودکشی کنه ویاهرکار دیگه به تو ربطی نداره. این پسر شکاکیتش ازبین نمیره ازدواج هم کنی به فروشنده ای ازش وسیله میخری گیر میده که چراخندید چرا تعارف کردی چراچونه زدی چرا خوش رو بودی پیرت میکنه بعدا دخترش هم پیر میکنه 

رفیق عزیزم این پسر خوب نمیشه من روانشناس اجتماعیم اگر دنبال یک زندگی باعزتی بیخیالش شو میخواد خودکشی ...

من داشتم همینکار رو میکردم ولی مشاور گفت دوماه دیگه باز باهم بیاین نمیدونم چی تو سر اون بود ک هم منو امیدوار کرد هم اون رو 

برگشت به آزادی🕊

ینی قبل دوماه بهم برگشتید ؟؟؟بعد چیشد؟؟؟

نه نتونستم اون دوماه صبرکنم که ببینم خوب میشه یانه و بهم زدم اینقدر اذیت شده بودم که دیگه ازش میترسیدم.حالا هم زن گرفته با دو تا بچه همیشه دعوا دارن و تا پای طلاق رفتن بخاطر همین شکاکیت 

نه نتونستم اون دوماه صبرکنم که ببینم خوب میشه یانه و بهم زدم اینقدر اذیت شده بودم که دیگه ازش میترسی ...

منم احتمالا جدا شم... ترجیحم زندگی مجردی تا آخر عمره نمیدونم چرا اون مشاور گفت دوماه بعد باهم بیاین منم خیلی اذیت شدم و چندین بار اقدام به خودکشی داشتم از دستش و واسه همین دکتر میرم

برگشت به آزادی🕊

نه نتونستم اون دوماه صبرکنم که ببینم خوب میشه یانه و بهم زدم اینقدر اذیت شده بودم که دیگه ازش میترسی ...

ان شالله برا شما از اون شکاکای همیشگی نباشه و تو این دوماه بتونه خودی نشون بده. همه مثل هم نیستن شاید خدا کرد برعکس اون نامزد من باشه