2777
2789
ایشالله که بهترین اتفاقات برات رخ بده تا دلشون بخواد من نمیدونم وقتی یکی بچشون رو خیلی دوست داره و ت ...

الهیییی 

اره عزیزم نظر نمیدن که سنگ میندازن ان شاءالله همه خوشبخت شن ماهم در کنارشون 

ان شاءالله ظمام به کسی که میخای برسی و تجربه کنی حس رسیدن رو 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونم حل میشه انشالله

عزیزم راستی یه چیز دیگه 

توی ایتا یکی گفت من میتونم دعایی بنویسم که خونوادش اوکی بدن و سرکتاب بگیرم و این داستانا اما من خودم فکر کردم اکانت فیکه 

یعنی یک نفر اینجا معرفی کرد و جون مادرشو قسم خورد 

من که عمرااا حتی اگر راست هم باشه ازشون نمیخام دعا و این چیزارو 

ولی بنظرتوام فیکه ؟؟

الهیییی اره عزیزم نظر نمیدن که سنگ میندازن ان شاءالله همه خوشبخت شن ماهم در کنارشون ان شاءالله ظمام ...

مرسی مهربونم ایشالله که اونا هم قدر مهربونی شمارو بدونن خدا ب دل پاکت نگاه کنه❤

تو ایتا بوده؟کسی انجام داده پیشش؟

نمیدونم والا حالا من که قصد گرفتن ندارم ولی اینکه طرف جون مادرشو قسم خورد خیلی برام جالبه اخه همش سر ۳۰۰ ۴۰۰ تومن پول 

و اینکه صبح بیدارشدم دیدم همون دعانویسه پیام داده دخترم اگر شب خواب بد دیدی نترس ساعت ۲و۴۶ دقیقه این پیامو داده 

منم گفتم نه اتفاقا باخیال راحت خوابیدم والا بخدا 

کدوم پیرمردی دعانویسی ایتا داره اونوقت شب میاد پ میده و عزیزم و گلم میکنه اخه گفت پیرمرده 

اما ی دختر دیگه همین نی نی سایت گفت ایشونو به عنوان مشاور به من معرفی کرده بودن که 

عزیزم راستی یه چیز دیگه توی ایتا یکی گفت من میتونم دعایی بنویسم که خونوادش اوکی بدن و سرکتاب بگیرم و ...

ببین عزیزم ما تو فامیل یه آدم خیلی مومن داریم که دعا نویسی و .. بلنده ولی به هیچ عنوان برای کسی نمیگیره در صورتی که طرف حالا جن زده باشه یا چیزی ، به هیچ عنوان به این مجازیا اعتماد نکن ، چون دعا و اینا  ، ممکنه زندگیتو بدتر کنن ، اون افراد واقعی به هیچ عنوان اینکارو نمیکنن، مگه اینکه یه سید خیلی معتبر و با ایمان باشه که کم هست

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)

ببین عزیزم ما تو فامیل یه آدم خیلی مومن داریم که دعا نویسی و .. بلنده ولی به هیچ عنوان برای کسی نمیگ ...

میدونم گل من منم اصلا اعتماد ندارم این چیزا کار هرکسی نیست فقط خیلی برام جای تعجب داشت همین 

وگرنه خودم اصلا دلم راضی نمیشه ب این 

مرسی از راهنماییت عزیزم

نمیدونم والا حالا من که قصد گرفتن ندارم ولی اینکه طرف جون مادرشو قسم خورد خیلی برام جالبه اخه همش سر ...

کار خوبی میکنی اینا همش الکیه وقتی کسی دوست داشته باشه همه ی تلاشو میکنه محبت بینتون رو خدا رقم زده حیف نباشه با دعا چیزی وارد کنی ولی آفرین به درک و شعورت که باور نکردی من دوستم بار اول گفت فلان بده برا سرکتاب بار دوم گفت این احساسی بود فلان قد بده برا سرکتاب کامل بعد گفت چندین دعا داری فلان مقدار واریز کن فردای همون روز استوری گذاشتن یارو کلاهبرداره گفت خوب شد پول اصلی رو واریز نکردم با اینکه این شخص رو چندین آدم معتبر معرفی کرده بود

کار خوبی میکنی اینا همش الکیه وقتی کسی دوست داشته باشه همه ی تلاشو میکنه محبت بینتون رو خدا رقم زده ...

واییی چقدر بد میدونم عزیزم خیلی از این چیزا زیاده نه اتفاقا همین عصر بهم زنگ‌زد و برگشت مبگم ما مشکلی نداریم فقط خانواده ش همین 

بیچاره خیلی حرف میزنه بحث‌میکنه میگه ولی خب کو 

در مورد اینکه ندا موفق میشه یا نه در کنکور تجربی چی حس میکنی؟ فاطیما پزشکی آورده؟

فاطیما فکر کنم پزشکی آورده ، ندا هم رشته خوبی میاره

کاش برسم به جایی که بگم دیدی تونستم ..؟! :)