2777
2789
عنوان

دلم واسه شوهرم میسوزه😢

| مشاهده متن کامل بحث + 718 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وا!همه همینن باز ۲.۵ میادبازاری ها ۱۱ ۱۰ برمیگردننونوا ها ۳ صبح میرن

آره والا شوهر من شغلش آزاده 9 میره تا 11 شب 

اصلا وقت بیرون رفتن نداریم

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️
معلومم نیست شاید ۲شب منظورشه🧐

میگه میاد می‌خوابه احتمالا منظورش 2 ظهر 

اینجوری باشه کلی وقت دارن

به خدا گفتم  :                                                                چرا آرزو کنم وقتی سرنوشت مرا نوشته ای؟؟؟؟                   خدا پاسخ داد :                                                       شاید نوشته باشم هرچه آرزو کند ❣️🙇🏻‍♀️

اسی جان نگرانت شدم 😁 کجا رفتی

آره والا شوهر من شغلش آزاده 9 میره تا 11 شب اصلا وقت بیرون رفتن نداریم

والا زن ها هم الان ۷۰ درصد میرن سرکار!

تو مغازه ها ببینید اکثر فروشنده ها زنن صبح میان تا ۲ بعد از ۴ میان تا ۸ ۹ !

دیگه راحت تر از اینکه ۲.۵ بیاد خونه اصلا شغل داریم!

من دوام آورده‌ام؛ اما می‌خواستم معنای زندگی‌ام چیزی بیش از دوام آوردن باشد.

تا ۲ ؟؟؟

خیلی خوبه ک

شوهر من ۷ میره ۵ غروب میاد

شبم ده نشده بیهوشه

کارگر تو این مملکت زنده و مرده‌ش فرقی نداره بااین حقوقا و این حجم از گرونی

خدایا واقعا داری چیکار میکنی تو اون بالا مثلا

خوردند و شکستند و دریدند و تکاندند   هر چیز در این خانه بی برگ و نوا بود....🥀    🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

از 6تا دو؟ شوهر من که تا سه ونیم خونه نمیرسه بعدم دوباره میره جای دیگه برای کار من چی بگم دیگه

پسر عزیزم! بزرگ کردن تو مایه مباهات من است و به مرد بزرگی که تبدیل خواهی شد، افتخار خواهم کرد💖