فقط ی روز در هفته تعطیله شیشو نیم پا میشه میره سرکار تا ۲ و نیم بعدم میاد خسته میگیره میخوابه، دیروز میگفت روزارو به چشم نمیبینم چطور میگذره کاش یک ماه تعطیلی میدادن🥺
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
همسرشون معلمه پس منظورشون همون ۲ونیم ظهره.اسی جان عزیزم ساعت کاری شوهرت واقعا کمه نمیدونم چیش اذیت ک ...
خب ما قبلش با هم بودیم تو یه مدرسه بودیم هر دو معلم بودیم من بخاطر زایمانم رفتم مرخصی بارداری اونم رفت اداره مسئول ی قسمتی شد ولی راضی نیستم، وقتی معلم بود شغل دوم داشت ولی الان ک ادارس نمیرسه دیگ
من تازه نامزد کردیم قرار عید عقد کنیم نامزدم تو کار ساخت و ساز زمین بخاطر اینکه کار زود تموم بشه ویلا ساخته بشه بزاره برای فروش که تا قبل عقد خونه بخره از صبح میره تا غروب یه وقتایی حتی شب هام میکنن یعنی ما تو این دو ماه نشون شاید وقت کرده باشیم کلا 3. بار بیرون رفته باشیم یه روز بگه خسته شدم و...میگم خب همه کار میکنن مگه فقط توایی