2777
2789
عنوان

به نظرتون کارم زشت

| مشاهده متن کامل بحث + 123 بازدید | 19 پست
وا مگه بایدنظرزن داداش روهم پرسید؟؟؟اگه دلیلش اینه اصلابهش اهمیت نده تازه شوهرتم نبایددعوتشوقبول کنه ...

مثل این که پرتوقع الان یه سال عقد کردم جز عید نوروز نرفته خونه مادرشوهرم

شوهرم هم چون من و دعوت نمی کنه نمیره خونشون اخه شوهرم و مادرش دونفرن من و اضافه میبینه 

مثل این که پرتوقع الان یه سال عقد کردم جز عید نوروز نرفته خونه مادرشوهرم شوهرم هم چون من و دعوت نمی ...

خب مادرشوهرتوبزاره هروقت دعوت میکنه ولی خودش نره تو تابفهمه کارش زشته

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عید یا هر مناسبت دیگه ای فرقی نداره

والا منم ی دونه جاری اینجوری دارم

ازاول مرایماتون مثل خواستگاری نیومد عروسی اومد ی گوشه نسست حتی لباسم نخریده بود خونمونم نیومد خونه مادرسوهرمم میرفتم نمیومد ولی من با شوهرم چندبار شام و نهار میرفتبم خونشون مامانم همیشع میگفت تو مثل اون نباش تاابنکه بچه دار شد بعد ۴ساا اولین بار با بچش اومد خونمون بعد اون من بچه دار شدم الان هربار برم خونه ماددشوهرم اونم میاد ک بچه ها بازی کنن تواین یک سال دوبار شام دعوت کرده.بعد ۵ سال ارتباط ما شکل گرفت

تمام این سالها میترسید من چون از نطر خانوادگی بالاترم بخوام خودمو بگیرم بخاطر همین دور مبموند

والا منم ی دونه جاری اینجوری دارمازاول مرایماتون مثل خواستگاری نیومد عروسی اومد ی گوشه نسست حتی لباس ...

خیلی دوست دارم اینطوری باشم ولی اون خوشش نمیاد چون بقیه و دعوت میکنه به جز من حتی مریض هم شدم زنگ نزد فکر کنم از من خوشش نمیاد از جهت وضع مالی و خانوادگی ظاهرا  از من خیلی بهتر