2777
2789
عنوان

وکیل داریم حقوقی داریم اینجااااا

61 بازدید | 20 پست

قضیه طرح تسهیل وکالت چیه..

میخان سختش کنن؟

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
آره فقط برا امساله. از سال بعد عوض میشه. قبولی در وکالت و سردفتری مثل سابق سخت میشه.

مثل سابق؟؟

پس چزا میگن اصلاح ،  بگن مثل قلل

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مثل سابق؟؟پس چزا میگن اصلاح ، بگن مثل قلل

نمی تونن بگن مثل قبل. قرار بود نمره 70 و اصلاح کنن 80 بشه. که تصمیم گرفتن مثل قبل هر کانون ظرفیت تعین کنه

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

نمی تونن بگن مثل قبل. قرار بود نمره 70 و اصلاح کنن 80 بشه. که تصمیم گرفتن مثل قبل هر کانون ظرفیت تعی ...

خب دیگ اگ بنویسن ظرفیت میگذاریم ، میدونیم بلاخره مثل قبل شده ،خنگ ک نیستیم😬😂

خب دیگ اگ بنویسن ظرفیت میگذاریم ، میدونیم بلاخره مثل قبل شده ،خنگ ک نیستیم😬😂

چون قانون شکست خورد مشکل ایجاد کرد و یه عده هم که طرفدارش بودن. الان نمی تونن بگن اشتباه کردیم. این حرفا مطرح میشه. در کل در کمسیون قضایی مجلس اصلاح شده می آد صحن و تصویب میشه و تا سال آینده اجرا میشه. 

چون قانون شکست خورد مشکل ایجاد کرد و یه عده هم که طرفدارش بودن. الان نمی تونن بگن اشتباه کردیم. این ...

دیگ خیلیا بازسرد میشن ازمون نمیدن...

چون دیگ ناحقی میشه بقیه رو اسون گرفتن ..

الان سخت..

حالا باز من شنیوم گفتم هشتا د شده ولی ظرفیتو دستکاری نمکنن. چون دباره صدای همه درمیاد

گ

گ

دیگ خیلیا بازسرد میشن ازمون نمیدن...چون دیگ ناحقی میشه بقیه رو اسون گرفتن ..الان سخت..حالا باز من شن ...

شایدم 80 بشه. این احتمال هم هست. منم احساس درونیم میگه ظرفیت دستکاری نمی کنن. 

شایدم 80 بشه. این احتمال هم هست. منم احساس درونیم میگه ظرفیت دستکاری نمی کنن.

من شنیدم هفتتاد رو میگنن۷۵.

ظرفیت چیزی نشنیوم وگرنه کلا میشه مثل قبل.

شنا رشتت چیه مگ گلم ازمون میدی؟

من شنیدم هفتتاد رو میگنن۷۵.ظرفیت چیزی نشنیوم وگرنه کلا میشه مثل قبل.شنا رشتت چیه مگ گلم ازمون میدی؟

هر روز یک خبر می زارن 75.قبلن مطرح بود. آلن یک هفته است حرفای دیگه می زنن. چون امسال 12 تا وکیل تو انتخابات مجلس راه پیدا کردن کانونهای وکلا از طریق اونا فشار آوردن قانون عوض بشه. من دکتری حقوق جزاو جرم شناسی.شغلمو نمی تونم بگم. 

هر روز یک خبر می زارن 75.قبلن مطرح بود. آلن یک هفته است حرفای دیگه می زنن. چون امسال 12 تا وکیل تو ا ...

فکرکردم شمام ازمون دمیخای بدی گلم .موفق باشی عزیزم

نمدونم ،  ولی اگ اینکارکنن سال بعد هیشکی ازمون نمیده ، خیلیا زورشون میاد ،قبلا خیلی اسون الان سختش کردن ظلمه

فکرکردم شمام ازمون دمیخای بدی گلم .موفق باشی عزیزمنمدونم ، ولی اگ اینکارکنن سال بعد هیشکی ازمون نمی ...

ببین هر چند سال یه بار این طور میشه. بعد سخت میشه آسون میشه. ولی کسی که هدف داشته باشه که نباید به اینا فکر کنه. باید اولا بخاد که قبول بشه دوما تلاش کنه منابع رو مسلط بشه. وکالت کسی سواد نداشته باشه خود به خود از بازار پرت میشه بیرون. فکر میکنی اینا که با طرح تسهیل قبول شدن. اکثرا بیکار میشن. ان شاالله شما با تلاش موفق میشین.