2777
2789
عنوان

وکیل داریم حقوقی داریم اینجااااا

| مشاهده متن کامل بحث + 61 بازدید | 20 پست
ببین هر چند سال یه بار این طور میشه. بعد سخت میشه آسون میشه. ولی کسی که هدف داشته باشه که نباید به ا ...

خب منم هدف ندارم......

ولی شرایطم جوری بایدوکیل میشدم..

قبول میشدم....

دیگ سخت شده ، وکبل احتیاح ندارن دیگ سختش میکنن..

خبدیگ ما هم هدف باشیم دست اوناس ک ، اگمیخاستن قبول بشیم ک این طرحو اجرا نمکردن.

الان  دم ب دقیقه  خبرجدید درموردش میاد .. ک اصلاح کنن..زوم کردن رو همین یچیز، مملکت کلی احتیاج ب کارهای دیگم داره

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب منم هدف ندارم......ولی شرایطم جوری بایدوکیل میشدم..قبول میشدم....دیگ سخت شده ، وکبل احتیاح ندارن ...

از کجا معلوم سخت میشه.؟ سیستم اداری تو مملکت ما خیلی کنده. شاید اصلا سخت نشه از طرفی هم زمزمه میشه مثل ترکیه وکیل اجباری بشه الان 9 درصد پرونده ها وکیل داره فکر کن 100 درصد باشه چقدر وکیل احتیاجه. ناراحت نشی ها شما نمی خای بخونی و زحمت بکشی هی میری دنبال اخبار وکالت و این جور چیزا. تا خودتو قانع کنی نخونی. میدونی اگه اینا هم نبود چه فکرایی می اومد به ذهنت. اینا می اومد که خدا من قبول بشم چطور کار کنم اصلا پرونده هست درآمدم چقد میشه. می تونم کار کنم یا نه. وکسی موفق میشه که به این فکرا غلبه کنه. آلان وقت داری قشنگ منابع و تهیه کن هر روز بخون تست بزن برا ارشد بخون برا قضاوت و سردفتری. هر آزمونی جلو می آد شرکت کن. وقتتو تلف نکن. یه روز می فهمی که چه زود دیر می‌شود. فورا سال بعد میرسه و آزمون میدی. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

از کجا معلوم سخت میشه.؟ سیستم اداری تو مملکت ما خیلی کنده. شاید اصلا سخت نشه از طرفی هم زمزمه میشه م ...

اصن اینجوری نیست گلم ، من شرایط ادانه تحصیل ندارم خانواده نمیزارن.

من حتی وکیلم بشم نمتونم من روستایی هستم ن اجازه هرکاری تدارم.  اینو هم انلاین مدرک کرفتم، من شرایطم مثل شهرستان نیست...کلا هدفم یز دیگ

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
اصن اینجوری نیست گلم ، من شرایط ادانه تحصیل ندارم خانواده نمیزارن.من حتی وکیلم بشم نمتونم من روستایی ...

ان شا الله هرجا که باشی و هر کاری که انجام بدی برات آرزوی خوشبختی و توفیق میکنم. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

ان شا الله هرجا که باشی و هر کاری که انجام بدی برات آرزوی خوشبختی و توفیق میکنم.

فداتشم عزیزم خوشحال شدم از هم صحببتی..

همجنین خودت ،سالم وابرجا باشی گلم🌱🌹