2777
2789
عنوان

چرا خانومای ایرانی تا اخر عمر وبال گردن پسراشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا اینجوری نگفتم‌ولی شما ک همه خانوم دوس دارید پسراتون در اینده باهاتون چجوری برخورد بکنن ؟

من توقع دارم هفته اى يكبار با خانومش بياد شام دور هم باشيم 

و در طول هفته هم ١-٢ بار   تلفنى باهم صحبت كنيم و جوياى حال هم باشيم 

همين

قرار نيست مزاحم زندگى بچم باشم كه هم ارزش و احترام خودم زير سوال بره و هم پسر  و عروسم رو خسته و ناراحت و سرد كنم 

پدر و مادر تو دنيا مگه چى ميخوان ارامش و راحتى فرزندشون 

وقتى من هواى عروسم رو داشته باشم بهش محبت كنم و احترامش رو نگه دارم در مواقع فكر بچه خودم بودم اون عروس با روان راحت براى بچم همه كار ميكنه ديگه جنگ اعصاب ندارن 

خونه دارید یا مستاجرید؟اگر برگردید اونجا باید اجاره بدید یا بدون اجاره قرار هست زنگی کنید؟اکر مورد ...

بدون اجاره.من پارسالم بعد دوسال میتاقل شدم پو پیش خونرو خودم دادم دیگه بابد عرضه کنه حداقال بتونه یه خونه اجاره کنه خودش .واقعا دیگه داره حالم ازش بهم میخوره یه مرد به شدت بچه ننه که تو زندگیشم هیچی نداره چون همرو خرج خانوادش میکنه

چه فرقی میکنه اون عروس باید مادرشوهر رو مادر خودش بدونه و داماد هم همچنین مادر زن رو مادر خودش بدونه

وظیفه ی عروس نیست به مادرشوهرش خدمت کنه

میشه عروس سر بزنه تو کارا کمک کنه ولی اینکه بره با مادرشوهر زندگی کنه اصلا درست نیست

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

به همين داماد بگى بيا بريم پيش مادرم زندگى كنيم عمرا نمياد راه دور نريم از استارتر بپرس ببين مياد ؟! ...

عمراااا سالی یبار پونصد کیلومتر منو میبره خونه ی بابام مبگم یکروز بشین با هم پس برگردیم میگه نه منو میرسونه دوساعت میشینه و پس پونصد کیلومتر رو برمیگرده. 

عروسی داداشمم بزور و دعوا بردمش 

بدون اجاره.من پارسالم بعد دوسال میتاقل شدم پو پیش خونرو خودم دادم دیگه بابد عرضه کنه حداقال بتونه یه ...

پس مشکل شما شوهرتون هست نه مادر شوهرتون

اونی که قراره وبال بشه پسر هست نه مادر

چه فرقی میکنه اون عروس باید مادرشوهر رو مادر خودش بدونه و داماد هم همچنین مادر زن رو مادر خودش بدونه

پس هر موقع پدر زن چیزیش شد هم اسباب بکشن برن نزدیک مادر زن دیگه 

فقط 4 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
پس هر موقع پدر زن چیزیش شد هم اسباب بکشن برن نزدیک مادر زن دیگه

اره چه اشکالی داره

مادر زن و پدر زن هم مثل مادر و پدر داماد 

من دیدم داماد مادرزنش برده دکتر تا یک ماه ی شهر دیگه بوده خدمتشو کرده یا پدرزنشو برده 

آقا هستم
اره چه اشکالی دارهمادر زن و پدر زن هم مثل مادر و پدر داماد من دیدم داماد مادرزنش برده دکتر تا یک ماه ...

😐😐😐خب خودشونو از وسط نصف کنن برای پدرو مادر؟! 

پس پدر زن میمیره برن پیش مادر زنه

پدر شوهره میمیره برن پیش مادرشوهره

پس برای چی ازدواج کردن احیانا؟! طلاق باید بگیرن دیگه 

کمک کردن و دکتر بودن بحثش جداست تا یه جا زندگس کنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب شما چی میگی.روزی صد ضربه شلاق خوبه برای پدر و مادر یا کمشونه؟

چی میگید؟! 

برید پیام هامو از اول بخونید ببینید چی نوشتم

گفتم کمک فرق داره تا یه جا زندگی کردن 

1
5
10
15
20
25
30
35