2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه تا وقتی خون نیاد مشکلی نیس .منم عمل کرده بودم زیاد ضربه خورد ولی چیزی نشد

در اون حد نیست ضربه خون نیومد. همش میگم اگه غضروف گذاشته نوک بینی جا ب جا نشه 😂😂 18 روزه عمل کردم 

در اون حد نیست ضربه خون نیومد. همش میگم اگه غضروف گذاشته نوک بینی جا ب جا نشه 😂😂 18 روزه عمل کردم

نه بابا به این کشکی ک نیس جابه جا بشه.من در کابینت و یخچال خورد تو دماغم اوایل عملم😂ولی خب چیزی نشد خداروشکر

نه بابا به این کشکی ک نیس جابه جا بشه.من در کابینت و یخچال خورد تو دماغم اوایل عملم😂ولی خب چیزی نشد ...

یا خدا خوب سفت بوده هیچیش نشده😂😂😂 منم بیخودی حساسم اینقد ک دوسش دارم🤭😁

منم همین بودم تا 4ماه طاق باز می‌خوابیدم پشتم بی حس شده بود😁

منم مث تو. ی بالشت گردنی گرفتم طاق باز میخوابم یا اگه ب پهلو شدم بالشت گردنی دارم سرم ب بالشت نخوره یا کامل ب پهلو نشم. دکتر ب توام گفت ماساژ بدی اوایل؟ 

نه به من نگفت چون دماغمم استخونی بود.ولی وقتی ضربه می‌خورد خودم ماساژ میدادم

ی سوال بپرسم. 18 روزه عمل کردم دکتر بهم گفت تا ی ماه فقط باید 2روز د هفته برم حمام و چسب عوص کنم. اینکه نتونم صورتمو بشورم اذیت میشم ب توام همینو گفت؟؟ با دستمال مرطوب و تونر پاک میکنم. اذیت نشدی تو؟ 

ی سوال بپرسم. 18 روزه عمل کردم دکتر بهم گفت تا ی ماه فقط باید 2روز د هفته برم حمام و چسب عوص کنم. ای ...

نه من هفته اول فقط نرفتم حموم بعدش در هفته میرفتم پویا یه بار آخه وقتی عمل می‌کنی کلا چرب میشی .پوست هم همش چرب میشه ولی من کنارای صورتمو نیستم همش فقط دماغم و نمیشستم