2777
2789

اگه نداری جدا شو تو تنهایی بهتر میتونی پیشرفت کنی 

این مرد مثه بختک افتاده تو  زندگیت و نه تنها جلوی پیشرفتت و میگیره بلکه با آمدن بچه بدتر میشه چون جور بچه رو هم تو  بکشی 

حونتو بردار و دررو

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنها کاری که میتونی بکنی ازین به بعد حساب های مالی از هم جدا کنید دیگه براش طلا نفروش هر چی خواستی ب ...

خب من از کجا بیارم من پس فردا نوبت عمل بینی دارم هنوز عکس های عملمو نگرفتم پول ندارم پول همرامو ندارم طلا دیگه ندارم 

درس عبرت بگیر تا از پول وطلاهای خودت بهش ندی

کدورت های واقعی رو دور نریزید،آدم ها عوض نمیشوند، کسی ک پارسال آزارتان داد،امسال میتواند نابودتان کند،واقعیت های تلخ رو جدی بگیرید.....
اگر بچه نداری کلا فکر بچه آوردن برای همچین مردی رو از سرت بیرون کن.

اره دقیقا

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736
اومدم خونه انقد دلم برای خودم سوخت یاد تمام حماقت هام افتادم یاد همه محبتای خودم و خانوادم خیلی گریه ...

تو مثل  خواهر منی

اونم در اینده به این روز میوفته

هر چقدر بهش میگیم گوشش بدهکار نیست

تمام پول و طلاهاشو تقدیم شوهرش میکنه

تا تو باشی دیگه دلت براش نسوزه وهرچی داری رو بهش ندی،آخه خانوم با سیاست به‌جای اینکه همه طلاهاتو میدادی به اون باهاش یه زمینی ،یه خونه ای میگرفتی،یا یه سرمایه گذاری برای خودت انجام می‌دادی،حالام که جناب روشناختی سعی کن ازاین به بعد کوفتی هم بهش ندی ،وهرچی خرج خونه خودت هستش بنداز گردنش اگه نداد ازش شکایت کن ونفقه بگیر

بچه دارم ی دختر ناز دارم وقتیم بچه نداشتم نمی‌تونستم جدا بشم

تنها راهش جداییه عزیزن این درست نمیشه 

خودمتهمچین تجربه ای دارم 

و دارم با همچین آدم خسیس و خودخواهی زندگی میکنم

دیگه صبرم تموم شده

تا تو باشی دیگه دلت براش نسوزه وهرچی داری رو بهش ندی،آخه خانوم با سیاست به‌جای اینکه همه طلاهاتو مید ...

بخدا دلم کبابه اصلا عقده داره بخدا نمی‌دونم چکار کنم امروز باید برم ازش پول بگیرم لازم دارم از الان استرس گرفتم چجوری برم آخه از بس منت سرم می‌زاره میگه ندارم ندارم نمی‌دونم چکار کنم همیشه اینجوری