2777
2789
عنوان

من خیلی تنها شدم خیلییی

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 51 پست
دوست داشتن با بها دادن فرق داره،الان یه دختر خانمی هست،باباش دوسش داره اما نظرشو و خواسته هاشو بها ن ...

بها دادن که نمی دونم بعضی موقع ها یه خواسته هام توجه می کنن بعضی وقت ها اصلا براشون مهم نیست 

تیپ و ظاهرم هم نه مثل بقیه ام فرقی نداره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم همیشه تو مدرسه خیلی تنها بودم نمیدونم چرا اصلا کسی باهام دوست نمیشد ینی براشون از جون مایه میزا ...

به خاطر دوست نداشتن خودت نیست 

اونقدر دیگران باهاتون اینطوری کردن که اینجوری شدید 

مگه میشه ادم خودشو دوست نداشته باشه 

بها دادن که نمی دونم بعضی موقع ها یه خواسته هام توجه می کنن بعضی وقت ها اصلا براشون مهم نیست تیپ و ظ ...

رفتارتون چی؟

تیپتون مثل بقیست؟یا همش سعی میکنی خودت رو همش مثل بقیه بکنی؟بنظر من دومیه

نه بابا چرا ناراحت بشم

پس با اجازه،

شما انسان فوق العاده مهربانی هستید،خیلی دلسوز ...

ساده هستید(نه ساده لوح)،

کمی ریپ میزنید،راحت آدمها رو میبخشید، راحت اظهار محبت میکنید،زندگی با شما راحته چون سخت گیر نیستید،سعی میکنید خطوط قرمز بقیه رو رعایت کنید،

رفتارتون چی؟تیپتون مثل بقیست؟یا همش سعی میکنی خودت رو همش مثل بقیه بکنی؟بنظر من دومیه

رفتارم که گرم و صمیمیه معمولا 

تیپم هم نه فرق نداره 

سعی نمی کنم مثل بقیه  ولی خب خیلی دارن سعی میکنم که یکی باهام دوست بشه در صورتی که چند ساله هیچ دوستی ندارم هیچوقت هم دلیل خاصی واسش پیدا نکردم

پارسال از شدت تنهایی وقتی میومدم خونه می شستم گریه می کردم امسال دیگه قوی تر شدم ...

رفتارم که گرم و صمیمیه معمولا تیپم هم نه فرق نداره سعی نمی کنم مثل بقیه ولی خب خیلی دارن سعی میکنم ...

🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

خب چرا کسی زیاد نمیاد سمتم یا دوستای خیلی زیادی ندارم؟

ببخشید که راحت حرف میزنم،

یکی اینکه چون همش میخوای به زور خودت رو جا کنی،واس همین پَسِت میزنن،.....بقیه احساس میکنند بچه مثبت هستید،

....باید آداب معاشرتتون بهتر بشه،

از طرفی شما اگر دوستی پیدا کنید،بشدت رابطتون عمیق میشه،خیلی عمیق

ببخشید که راحت حرف میزنم،یکی اینکه چون همش میخوای به زور خودت رو جا کنی،واس همین پَسِت میزنن،.....بق ...

نمیتونم بگم حرفاتون درسته یا نه چون بعضیا میگن انگار خودتو خیلی میگیری و ... 

ولی درسته رابطم با دوستایی که دارم عمیقه 

شما حس شیشم داری؟

میشه به من بگی امسال دانشگاهی که میخوام قبول میشم یا ن؟