2777
2789
عنوان

خالم ارثشو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 67 پست
مادرت هم امضا کرد؟

قراره امروز بره امضا کنه

داییم گفت باید راست و ریستشون کنم بیان بنام خودم

مادرم اول قبول نکرد امضا کنه  بعد داییم خودش تو ی برگه نوشت واثرانگشت زد که سهم مادرمو دراسرع وقت کامل میده

مادرمم قبول کرد امضا کنه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چقدر مادرتو و خاله هات ساده بودن.واقعا حالم بد شد.بعید میدونم داییت ارثی هم به مادرت بده .اون کاغذ ک ...

مادرم حقشه کاش ی هزاری گیرش نیاد چون هرچی خالم بش زنگ زد گفت امضا نکن گوشش بدهکارنبود

قراره امروز بره امضا کنهداییم گفت باید راست و ریستشون کنم بیان بنام خودممادرم اول قبول نکرد امضا کنه ...

انشالله که داییت حق مادرتو بده. حالا چرا همه زدن به نام داییت؟خب مادرت سهم خودشو برداره بقیه بزنن به نام داییت

انشالله که داییت حق مادرتو بده. حالا چرا همه زدن به نام داییت؟خب مادرت سهم خودشو برداره بقیه بزنن به ...

داییم گفت بیان بنامم وقت ندارم باید بخاطر یکاری بنام خودم باشن دراسرع وقت یازمین رد میکنم بهت میدم یاپول

پدر بزرگت فقط در زمان حیاتش حق بخشیدن مال رو داره ،وقتی فوت شد دیگه اموال برای اون نیست که بخواد به یکی بده ویکی رو محروم کنه هم شرعی وهم قانونی ،ولی در مورد بخشیدن اموال به داییت اگر بنام خورده باشه نمیتونه پس بگیره ولی اگر فقط روی کاغذ بخشیده باشه خاله ات میتونه پس بگیره ومنع شرعی هم نداره .

حکم هبه یعنی چی؟میگم یسوال دیگه هم دارم داییم گفت باید راست وریستشون کنم ازمادرمم امضاگرفت مادرم گفت ...

دایی کلاه بردار درجه یک

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی

مادرت حتما قبل از از امضا و محضری کردن اموال با یه وکیل صحبت کنه فکر کنم اون کاغذی که داییی تون داده بی ارزش باشه فعلا دست داییت زیر سنگ مادرت گیره درش بیاره تمومه 

اگه محضر نرفتن و شاهد نداره میتونن بگن گولمون زده. به نظرم اگه داییت ادم درستی نیست هم الان برن دادگاه شکایت کنن و طلب ارث کنن تا داییت با همون کاغذهای دستش نفروخته. وکار سخت تر نشده