2777
2789
عنوان

خالم ارثشو میخاد

| مشاهده متن کامل بحث + 950 بازدید | 67 پست
حکم هبه یعنی چی؟میگم یسوال دیگه هم دارم داییم گفت باید راست وریستشون کنم ازمادرمم امضاگرفت مادرم گفت ...

هبه یعنی هدیه و همون بخشیدن مال بدون دریافت پول

بعید می دونم اون برگه ارزش خاصی داشته باشه

منظورت تاپیک زیباترین ایه قرانه؟؟؟

نه یه تاپیک بود پاک شد مرسی

ارتودوکس☦❤              👩‍⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩‍⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟  به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه مثل خواهرای دیگش چیزی امضا نکرده باشه میتونه بگیره

امضا کرده ولی قبلش داییم تو یه برگه نوشته ک دراسرع وقت سهمشو کامل میدم و اثرانگشت زده

اگه نخواد بده اون برگه میتونه کمکمون کنه ک ارث مادرمو بگیریم؟

نه منم برام عجیبه چرا خاله هام همشون راضی شدن ببخشن بااینکه داییمم ادم جالب و بدردبخوری نیست

خیلی اشتباه کردن از حق خودشون و بچه هاشون بخشیدن

الانم میتونن برگردونن وکیل بگیرن ارزش اش داره

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
محضری نیست.

خب محضری نباشه

اون برگه به درد نمیخوره 

همه میتونن قانونی شکایت کنن و مطابق قانون همه خاله هات و داییت ارث بگیرن 

به مادرت و خاله هات هر کدوم قانونا نصف ارث داییت ، ارث میرسه

‏ناراحت نباشید که الان دارید تو زندگی پشت سر هم شکست میخورید،من به شخصه به همتون قول میدم یروز بالاخره این روزا رو پشت سر میذارید و‌ کاملا تو عمق بدبختی فرو میرید😌

امضا کرده ولی قبلش داییم تو یه برگه نوشته ک دراسرع وقت سهمشو کامل میدم و اثرانگشت زدهاگه نخواد بده ا ...

چقدر مادرتو و خاله هات ساده بودن.واقعا حالم بد شد.بعید میدونم داییت ارثی هم به مادرت بده .اون کاغذ که داییت برای مادرت امضا کرده هیچ سندیتی نداره.ولی اگه اون امضا مادرت و خاله ها تومحضر باشه و به گفته ی دوستان هبه نباشه قشنگ دایی مالو بالا کشیده یه آبم روش