همه مثل هم نیستن بیوه خوب داریم بیوه خرابم داربنمتاهل خوب داریم متاهل خرابم دارینمتاهل داریم با چن ت ...
بله خودم با چشم دیدم یه زن بیوه چه جوری افتاد روی زندگی دوست شوهرم ، البته مرده هم تقصیر داشت ولی بعد این که پشیمون شد زنه ولی نمیکرد میگفت زنتو ول کن و با من باش و ...
ولی این حرف به همه تعمیم داده نمیشه خیلی از دخترای مجرد هم میافتن تو زندگی مرد متاهل یا دخترای مجردی که شانس ازدواج ندارن و پسرای خوبه با هزارتا دروغ از راه به در میکنند تا ازدواج کنند ، خوب نیست روی یه قشری برچسب بزنیم و بگیم خرابن و ....
(( خواهرم تعلیق شده گاهی باهم با این کاربری تاپیک میزنیم )) وَمَناَزکودَکـےآموختَم؛میآنِتَمآمِعِشقهآ عِشقبِهحُسِین(ع)چیزِدیگَرےاَست 💚
با احترام با نظرتون مخالفمزن مطلقه و بیوه که گناه نکردناونا هم حق زندگی دارنشاید شوهرش بد بوده طلاق ...
طلاق گناهه.
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ارتودوکس☦❤ 👩⚕️دانشجوی پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران(آینده)👩⚕️سال دیگه تاپیک قبولیمو میزنم قطعا✌💟دختری که واسه استقلالش و رسیدن به هدفش تلاش میکنه💟 به امید رسیدن به آرزو هام😍 طرفدار پر و پا قرص هشدار برای کبرا ۱۱🤌👮💙میشه اگر امضامو خوندی برام آرزوی موفقیت کنی💙به نام خداوند رنگین کمان🖤بچه ها نخندینا🖤بارون اومد و یادم داد🖤