2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 51540 بازدید | 2023 پست

این روال تاپیک خیلی عالیه.هم وسایل رو تک تک بررسی میکنیم هم اگر وسایلمون اضافه بود یا کم داشتیم، متوجه میشیم.

برای من خیلی عالی بوده تا الان.

ممنون از همگی

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره درست میگی نهال جان. من عاشق کارهای هنریم هی دارم نگاه میکنم ببینم کدومشو بیشتردوستدارم تا شروع ک ...

منم تا وقتی مجرد بود فقط درس خوندم.هر چیزی که الان بلدم رو بعد از ازدواج یاد گرفتم.زود هم بچه دار شدم

ولی دوست نداشتم کارم فقط کار خونه و نگه داری از بچه باشه.

این شد که هرکاری که احساس میکردم دوست دارم رو میرفتم یاد می‌گرفتم از کارهای هنری و رانندگی و...

توهم حتما به ی چیزی علاقه مندی که باید پیداش کنی شایدم کار هنری نباشه.

ولی کار هنری انرژی زنانه رو بالا میبره

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
سلام عزیزم. من شاغلم و دانشجو، بچه هم ندارم، شرایطم متفاوته با شما وقتی سوال پرسیدین گفتم من نظر ندم ...

ایده هایی که دادید فوق العاده بودن!

از این جهت که من اینهارو برحسب علاقه خودم انجام میدم و با اینکه سبک زندگی هیجان انگیزی ندارم از نظر مسافرت و تفریح و جشن و دورهمی ولی معمولا روحیه ی خوبی دارم💚

کاش بقیه هم بگن چ ادویه های استفاده دارندبرامن بسیارکاربردی هستش

زردچوبه و فلفل قرمز و سیاه(اصلی )

بقیه فرعی

پودر سیر . جوز هندی .ادویه کاری.ادویه پفیلا.دارچین و زنجبیل (هم پودرشو داریم هم چوبشو به عنوان دم نوش استفاده میکنیم) 

پودر تخم گشنیز داشتیم نصفشو زدم به ترشی نصفشم با ادویه های دیگه ترکیب کردم برای فلافل. پودر انبه برای فلافل

ادویه مخصوص ترشی و سیاهدونه برای ترشی (خیلی دیر به دیر استفاده میشه) 

سماق در کنار کتلت و کباب استفاده میکنیم

زیره هم دو نوع داریم که دیر به دیر استفاده میکنن(مامانم خریده ولی استفاده نمیکنه فکر میکنه فقط بذاره تو کابینت نفخ خانواده گرفته میشه😶😂😅)

سبوس برنج و هلیله سیاه (اگه اشتباه ننوشته باشم) دکتر طب سنتی تجویز کرده بود ولی مصرف نمیکنن .من بعضی وقتا تو غذا و ماست و ...میریزم

بقیه رو یادم نمیاد دیگه😁

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنونم عزیزم بابت ایده هات. راستش همسرم شاید درهفته یکی دوبارنهایتا بتونه بچهاروبگیره من برم کلاس او ...

و دیگه اینکه من بیشتر مجازی آموزش دیدم چون بچه کوچیک دارم نمیتونم توی کلاس رفتن منظم باشم.

موفق باشی. من هیچ هنری بلدنیستم. فقط درس خوندم وتمام. بخاطرهمین چیزی نیس که باهاش مشغول شم

علاقه هم نداری؟ 

تو نت آموزش کارای هنری زیاده مثلا من گلدوزی رو از اینستا یاد گرفتم

یا مثلا میتونی غذاهای جدید و فینگر فود اینا یاد بگیری و درست کنی

یا نقاشی و کاردستی با بچها

من سریال هم زیاد نگاه میکنم 

کلا حوصلم سر نمیره😅

سلام دوستان نازنین.من تازه از شهرمون برگشتم از بحث ها عقب موندم.اسکاچ سه تا دارم یکیش کاملا نو هست م ...

موشی جان برای مهمان هم سفره پارچه ای میندازی؟

این سفره ها که خریدی جنس و مدل خاصی هستن؟ میشه عکس بدی عزیزم؟ 

از امروز شروع کردم به خونه تکونی .از اتاق خودمم شروع کردم 

چون هم مهمون داشتیم هم مسافرت رفتیم و ....ببشتر وسایل جابه جا شده و سر جاش نیست. از این ماه شروع کردم که اسفند نهایت یه گردگیری کنم

ورودی 🛒

پنج تا ماسک صورت

خروجی 🗑️

یک مداد ابرو /به جاش از سرمه استفاده میکنم
۳ تا برگه آ ۲  سفید (استفاده نشد و نمیشه)