من برای ماکارونی و غذاهای فست فودی از پودر اویشن و پودر سیر و پاپریکا ادویه کاری و کمی جوز هندی کنار ادویه هام استفاده میکنم
برای ابگوشت یا چلو گوشت، ادویه کاری و زردچوبه و زیره سبز یا سیاه وکمی فلفل سیاه
اگه چلو گوشتم جدا از پلو باشه نخود نمیزنم ادویه زیره رو هم حذف میکنم
برای ابگوشت کنار ادویه هام سیاهدونه و پودر تخم گشنیز هم میزنم
شلغم درست کنم حتما پودر اویشن موقع سرو میریزم روش، همه دوست دارن
برای قیمه و قورمه همون ادویه های معمول مثل همه میزنم چیز خاصی نداره
شوید خشک همیشه برای پلو کنار ماهی دارم
سبزی پلو معمول رو خونواده نمیخورن همون فقط شوید خشک رو برنج.
پودر سیر رو خودم درست میکنم برای املت و فلافل، کشک و بادمجون، انواع آشها و اینها
پودر انبه هم برای فلافل عالی بود امروز درست کردم
زنجبیل هم جدای از دمنوش و چایی برای مرغ هم عالیه
دارچین هم برای چای، شله زرد و قیمه.
"برگ بو"هم برای ابپز کردن مرغ و گرفتن بوی بد مرغ عالیه.
ادویه گوجه هم برای ماکارونی و هرچی که مایه ماکارونی بخوام بهش بزنم مثل اسنک. یا تو انواع خورش و ابگوشت کمی میزنم
پودر هل و گل محمدی و زعفرون هم برای چایی شله زرد
زعفرون رو بیشتر از اینا استفاده میکنم
دیگه یادم نمیاد چیا دارم 😊