2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 52232 بازدید | 2038 پست
موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️ادویه های بدون استفاده✅️✅️✅️

ادویه هایی که اصلا استفاده نمیشن:

پودر چهار زیره

تخم گشنیز

سیاهدانه

ادویه هایی که خیلی کم استفاده میشن:

پودر زیره سبز

زیره سبز

سماق

گلپر

به جز گلپر و سماق بقیه شون تموم بشن دیگه جایگزین نمیکنم.

نهال🌱

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانومای خانه دار شماچطوری خودتونومشغول میکنین؟ واقعاحوصلم سرمیره توی خونه مجبورم زیادبرم توی گوشیبچم ...

وقتایی که هوا خوب باشه یک روز در میون با دخترم میریم پارک و پیاده روی.

الان که هوا سرده وقتی دخترم خوابه بافتنی میبافم، فیلم میبینم، یه مقدار کمی جواهردوزی و گلدوزی بلدم با اونا خودمو مشغول میکنم. وقتی بیدار باشه هم کارای خونه رو انجام میدم تا جایی که اجازه بده و اگه وقت اضافه بیارم کیک و شیرینی درست میکنم. 

بعضی موقع ها هم انقدر خونه رو بهم میریزه و شلوغکاری میکنه که تا بیام خونه رو جمع و جور کنم میبینم شب شده و دیگه وقتی اضافه نمیمونه که بخواد حوصلم سر بره😁

نهال🌱

ادویه هایی که اصلا استفاده نمیشن:پودر چهار زیرهتخم گشنیزسیاهدانهادویه هایی که خیلی کم استفاده میشن:پ ...

پودر تخم گشنیز برای ماهی عالیه 

بنده به همه غذاها میزنم مخصوصا مرغ و ماهی 

ققنوس

ادویه من فقط زیره سبز دارم که استفاده نمیکنم،بقیه همه مصرفی هستن

زیره سبز و برای چی استفاده میکنین دوستان؟

ی شیشه خمیر مایه داشتم که خیلی وقت بود داشتمش کهنه شده بود،ریختم رفت ✅

انجام میدم اینارو مثلا وقتب دارم ظرف میشورم پادکست میزارم گثش میدم ولی خب اینا روح منو ارضانمیکنه دل ...

عزیزم باید ببینی خودت چی دلت میخواد 

بچه داری واقعا دست و پای آدمو می‌بنده ولی بازم میشه آدم با توجه به شرایطش ی کاری کنه که هم لذت ببره و هم از زمانش استفاده کنه.مثلا من صبح ها که دخترم خوابه کتاب میخونم بعضی وقتا هم که سرگرمه با خودش فرصت رو غنیمت می‌شمارم کتابم رو ادامه میدم یا هرچیز.و اگه کار دیگه داشته باشم که زمان بخواد وقتی خوابه انجام میدم.

تا ان شاالله بزرگتر بشن و بتونیم با برنامه کارهایی که دوست داریم رو انجام بدیم

میتونید لایک کنید اگه دوست دارید 🌿
اگه شهرتون الوده نیست ظهر ها با کوچولوت برید پیاده روی اگه پارک بانوان دارید برید اونجا متاسفانه زمس ...

الان که خیلیییی سرده ولی وقتایی که هوا افتابیه میرم حتما. پارک بانوانم نداریم

لطفالایک نکنین. 
وقتایی که هوا خوب باشه یک روز در میون با دخترم میریم پارک و پیاده روی.الان که هوا سرده وقتی دخترم خو ...

موفق باشی. من هیچ هنری بلدنیستم. فقط درس خوندم وتمام. بخاطرهمین چیزی نیس که باهاش مشغول شم

لطفالایک نکنین. 
موضوع مورد صحبت فردا✅️✅️✅️ادویه های بدون استفاده✅️✅️✅️

من عاشق ادویه هستم و خیلی زیاد دارم... همه استفاده میشن . مگر اینکه فصلش مناسب نباشه . ادویه خورشت و ادویه گوشت و مرغ هم جدا دارم که از بوشهر بهم رسیده . روزی تمام بشن در صورت نبودشون کارم بازم راه میفته 

عزیزم باید ببینی خودت چی دلت میخواد بچه داری واقعا دست و پای آدمو می‌بنده ولی بازم میشه آدم با توجه ...

اره درست میگی نهال جان. من عاشق کارهای هنریم هی دارم نگاه میکنم ببینم کدومشو بیشتردوستدارم تا شروع کنم انجام بدم

لطفالایک نکنین.