2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 52549 بازدید | 2045 پست
ادویه من فقط زیره سبز دارم که استفاده نمیکنم،بقیه همه مصرفی هستنزیره سبز و برای چی استفاده میکنین دو ...

برای کلوچه

برای چای

حتی آسیاب بشن با پنیر هم خوشمزه اس .

البته ما دم کرده زیره سبز یا سیاه هم میخوریم . 

ببین هیدواجان من توی شهرغریبم هیچ فامیلی نیست اینجا وباچندتا ازخانمای همکارمون گاهی دورهمی میگیریم. ...

سلام عزیزم. من شاغلم و دانشجو، بچه هم ندارم، شرایطم متفاوته با شما وقتی سوال پرسیدین گفتم من نظر ندم بهتره. ولی از این جهت که تو شهر غریبم مثل شمام.

اگه همسرتون آخر هفته تعطیل هستن ازشون خواهش کنید دو ساعت از بچه مراقبت کنن شما یه کلاس که دوست دارید ثبت نام کنید و شرکت کنید. 

اگر امکانش نیست یک کلاس آنلاین شرکت کنید.

اگه روحیه هنری دارید میتونید عکاسی نقاشی خیاطی یاد بگیرید. میتونید کلاس رقص برید. 

یه ایده اینه دیگه که ساز یاد بگیرید، سازهای ساده و کم جا و کم هزینه ی زیادی هستن. 

زبان یاد گرفتن هم فکر خوبیه برای سلامت مغزتون هم عالیه. 

کلا تایم شخصی داشتن هر چقدرم کم باشه برای روحیه تون خیلی خوبه. 

مستند ببینید. اگه علاقه مند هستن و امکان مطالعه ندارین مستند دیدن میتونه فکر خوبی باشه. من خودم گاهی یه سری مستند میبینم مثلا تاریخ یه کشور رو کلا مرور میکنم. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کاش بقیه هم بگن چ ادویه های استفاده دارندبرامن بسیارکاربردی هستش

ادویه های پراستفاده من زردچوبه، فلفل سیاه، پودرسیر وکاری هستن

غنچه وبرگ گل محمدی، دارچین وزنجبیل وهل وپودرلبوبرای چابی

برگ بو، جوانه گندم پونه واویشن ترخون ومرزه وازبوه برای کوکو

ایناپرکاربردتریناس ولی ایتم های پایین که مینویسم شاید ماهی یکی دوباراستفاده شن

مثل بهارنارنج وبه لیمو، سیاهدانه، ادویه قرمه، زنیان، خاکشیروتخمشربتی،پودردارچین، کنجد، شویدخشک، پودرنارگیل، 

لطفالایک نکنین. 
سلام عزیزم. من شاغلم و دانشجو، بچه هم ندارم، شرایطم متفاوته با شما وقتی سوال پرسیدین گفتم من نظر ندم ...

ممنونم عزیزم بابت ایده هات. راستش همسرم شاید درهفته یکی دوبارنهایتا بتونه بچهاروبگیره من برم کلاس اونم منظم نیست که بتونم جایی ثبت نام کنم. خیاطی هم یمدت رفتم دیدم اصلاحوصلشوندارم چرخ خیاطیمم امانت مادرم بود اونموقع پسراولم کوچیک بود وهی خرابش میکردم ومن مدام دم تعمیرگاهای چرخ خیاطی بودم. ایده های ساز وایناهم واقعا علاقه ندارم. دوستداذم اگرهم کاری انجام میدم یه نتیجه مطلوب داشته باشه نه صرفا براب گذروندن وقتم

لطفالایک نکنین. 
سلام عزیزم. من شاغلم و دانشجو، بچه هم ندارم، شرایطم متفاوته با شما وقتی سوال پرسیدین گفتم من نظر ندم ...

خودم چندتاایده به ذهنم رسیده یکیش برم اموزش لاین رنگ مو ببینم. یکی دیگه این بود که سرویس مدرسه بشم که بابچه کوچیک نشد وماشینمونم حیف بود. یکی دیگه حفظ قران بود که حدود دو جز حفظ کردم ولی هروقت کتابشو گرفتم دستم پسرم اومدازدستم گرفتش ومنم فعلاکنارش گذاشتم

لطفالایک نکنین. 

سلام به همگی

من بعد مدتها اومدم اینجا و با خوندن پست ها مخصوصا اوایل تاپیک همش انباشتگی های خونم میاد تو ذهنم 

این یه سال و نیم اخیر به خاطر بارداری و بعدشم بچه داری خیلی انباشتگی وسایل تو خونم زیاد شده فکر کنم یه وانت وسیله باید رد کنم بره   

امیدوارم بتونم تا عید کم کم پاکسازی کنم چون با وجود یه کوچولوی یه ساله و شاغل بودنم سرعتم پایینه  

ادویه من فقط زیره سبز دارم که استفاده نمیکنم،بقیه همه مصرفی هستنزیره سبز و برای چی استفاده میکنین دو ...

زیره سبز جوشونده ش خیلی خاصیت داره

یکی از فامیلامون هم زیره پلو درست میکنه خیلی خوشمزه ست.

نهال🌱

موفق باشی. من هیچ هنری بلدنیستم. فقط درس خوندم وتمام. بخاطرهمین چیزی نیس که باهاش مشغول شم

آها خب هیچ اشکالی نداره میتونی شروع کنی یه هنری رو یاد بگیری مثل شیرینی پزی یا بافتنی یا هر چیز دیگه ای البته اگه علاقه داری🤍

نهال🌱

من برای این مدل چلو گوشت،وقتی میخوام برنج رو دم بدم میزنم عالی میشه 

❌لایک❌
کاش بقیه هم بگن چ ادویه های استفاده دارندبرامن بسیارکاربردی هستش

من برای ماکارونی و غذاهای فست فودی از پودر اویشن و پودر سیر و پاپریکا ادویه کاری و کمی جوز هندی کنار ادویه هام استفاده میکنم 

برای ابگوشت یا چلو گوشت، ادویه کاری و زردچوبه و زیره سبز یا سیاه وکمی فلفل سیاه

اگه چلو گوشتم جدا از پلو باشه نخود نمیزنم ادویه زیره رو هم حذف میکنم 

برای ابگوشت کنار ادویه هام سیاهدونه و پودر تخم گشنیز هم میزنم 

شلغم درست کنم حتما پودر اویشن موقع سرو میریزم روش، همه دوست دارن

برای قیمه و قورمه همون ادویه های معمول مثل همه میزنم چیز خاصی نداره 

شوید خشک همیشه برای پلو کنار ماهی دارم 

سبزی پلو معمول رو خونواده نمیخورن همون فقط شوید خشک رو برنج. 

پودر سیر رو خودم درست میکنم برای املت و فلافل، کشک و بادمجون، انواع آشها و اینها

پودر انبه هم برای فلافل عالی بود امروز درست کردم

زنجبیل هم جدای از دمنوش و چایی برای مرغ هم عالیه 

دارچین هم برای چای، شله زرد و قیمه. 

"برگ بو"هم برای ابپز کردن مرغ و گرفتن بوی بد مرغ عالیه. 

ادویه گوجه هم برای ماکارونی و هرچی که مایه ماکارونی بخوام بهش بزنم مثل اسنک. یا تو انواع خورش و ابگوشت کمی میزنم 

پودر هل و گل محمدی و زعفرون هم برای چایی شله زرد

زعفرون رو بیشتر از اینا استفاده میکنم

دیگه یادم نمیاد چیا دارم 😊

❌لایک❌
موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️اسکاچ کهنه،دستمال های کهنه بی رنگ ورو،زیر بشقابی✅️✅️✅️

یکسال و نیم پیش یکی از دوستان تو تاپیک قبلی یه اسکاچی رو معرفی کردن منم خریدم هنوز مثل روز اوله و همیشه دعاگوشون هستم. 

دستمالا کهنه بشن همسرم ماشین رو تمیز میکنه و بعد میره خروجی. 

زیر بشقابی ۶تا دارم که تغییر کاربری دادم و از یکیشون به عنوان رویه ماکروفر استفاده کردم (جلوی چربی گاز رو میگیره) 

سلام دوستان نازنین.

من تازه از شهرمون برگشتم از بحث ها عقب موندم.

اسکاچ سه تا دارم یکیش کاملا نو هست میدم ب خواهرم چون مورد استفاده م نیست.یه دونه سیمی و یه تری واش

ادویه هام قبلا کم بود تازگی ۶ تا شیشه مربا ادویه اضافه کردم ب کابینت.

اگر ادویه ای کم استفاده بشه یا دیکه استفاده نشه شیشه ش رو میذارم خروجی.به خهطر همین شیشه نخریدم.

تعداد دستمال های تمیزکاریم هم زیاده نشمردم.گاهی حتی دستمال کم میارم.

سفره پلاستیکی رو از بهار امسال حذف کردم توی سفره های ۴ نفره پارچه ای غذا میخوریم.۴ تا یه شکل و یه رنگ اضافه کردم بهشون

۸ تا سفره پارچه ای دارم الان.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم