2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 51452 بازدید | 2016 پست
در راستای همراهی با دوستان:منم خونه تمیز می کنمآشپزی وکیک پزیورزش وپیاده روی تو خونه باشگاه نمیرمخون ...

منم خیلی وقتایی که میرم دنبال پسر بزرگم ازپیش دبستانی کوچیکه رومیزارم کالسکه ونیم ساعت زودتر میزنم بیرون تاویاده روی کنم یتهمسرم حتی بره سیب زمینی وپیازبخره میگه ماهم بریم تایه دوری بزنیم ثلی خب شهرمون سردسیره زیادنمیشه بیرون موند واین کارام نهایتا یکساعت وقتمونوبگیره بقبه روز من عملا فقط درحال مرتب کردن خونه ام

لطفالایک نکنین. 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو خونه زندگیتون مثل یه ملکه بپوشید و بخورید و زندگی کنید از پس اندازهایی که در کنار مینیمالیست شدن ...

چه پست خوبی منم موافقم باهاتون کاملا♥️

منم تا جایی که بتونم سعی میکنم برای خودم و خانوادم ارزش قائل باشم✨️

نهال🌱

البته بگم که من هنوز این همه جزوه دارم.... که دوستشون دارم...

فیگی جان خداقوت 

منم چندوقت پیش کلی برگه و نوشته و.... داشتم همشونو پاکسازی کردم

یه مقدارشون حساب کتاب همسر بود مال چندین سال پیش و میگفت یه وقتی شاید لازمم بشه نگهشون دار! درصورتی که مطمئنم نیاز نمیشه

یه مقداریشون هم دلنوشته های خودم بود

همه رو تو گوشیم با یه برنامه عکس گرفتم و تبدیل به پی دی اف کردم. خیلی منسجم و خوب شد و تمام برگه هارو ریختم دور. کمد و کشوها یه نفس راحت کشیدن 

البته بگم که من هنوز این همه جزوه دارم.... که دوستشون دارم...

منم خیلی مینویسم، قبلا تو برگه بود بیشتر که همه جا پر از کاغذ میشد واقعا، الان یه دفتر دارم اسمش طوفان مغزیه😁، هر چی بخوام بنویسم تو اون مینویسم از خلاصه ها بگیر تا یادداشت برداری تا ایده هایی که به ذهنم میرسه برا هر کاری، اینجوری برگه تولید نمیشه و حالت منظم تری داره، البته توش خیلی منظم و شکیل نمینویسم، راحتم با دفترم، پر از نقاشی و خط خطی هم هست، و یکی دیگه اینکه مدتیه بعضی چیزا مثل روز نوشته یا خلاصه کتابهایی که دوست دارم حتما داشته باشم رو تایپ میکنم و سیو میکنم تو کامپیوتر که اینم خیلی منظم تر کرده نوشته هام رو و خونه رو!

دوتا بطری اب که حالتش تغییر کرده بود خروجی گذاشتمتمام داروهای سرما خوردگی اخیر خودم وقبل تر دخترم گذ ...

ببخشید دارو هایی که استفاده ندارید و تاریخ دارن رو من میدم به کسایی که میدونم بیمه ندارن یا استفاده دارن یا میدم کسی بده به روستا.مینیمالیستهای گل لطفا سعی کنید اسراف نکنید.مینیمالیستی به معنی دور ریختن و خروجی گذاشتن نیست.برسونید دست کسی که استفاده داره ممنون.

ببین هیدواجان من توی شهرغریبم هیچ فامیلی نیست اینجا وباچندتا ازخانمای همکارمون گاهی دورهمی میگیریم. ...

اگه شهرتون الوده نیست ظهر ها با کوچولوت برید پیاده روی 

اگه پارک بانوان دارید برید اونجا 

متاسفانه زمستون ها فعالیت ها کم میشه. منکه فقط برای مسجد رفتن از خونه در میام نهایت ماهی یکبار بریم شب نشینی خونه اقوام یا اونا بیان 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

من قصد دارم برم خرید

لطف می کنید راهنمایی بفرمایید

شلوار کرم+شومیز آبی ساده[بدون هیچ تزییناتی]+شال گل گلی

شلوار کرم یا سبز پلیسه +شومیز سفید+جلیقه +شال سبز

برای مهمانی ها می خوام 

شادی صدام کنید
من قصد دارم برم خریدلطف می کنید راهنمایی بفرماییدشلوار کرم+شومیز آبی ساده[بدون هیچ تزییناتی]+شال گل ...

شال کرم ساده با شلوار کرم و شومیز آبی آسمانی ترکیب شیکی میشه

من کلا با لباسهای طرحدار و شلوغی های بصری مشکل دارم

ترکیب رنگی دومی رو دوست داشتم شلوار و جلیقه ست بشن شال و شومیز 

ققنوس
من قصد دارم برم خریدلطف می کنید راهنمایی بفرماییدشلوار کرم+شومیز آبی ساده[بدون هیچ تزییناتی]+شال گل ...

شآدی جان ماشالله تو استایل شما خودتون استادین

این دو تا مورد که گفتین هردوش میتونه قشنگ باشه باید دید رنگ ها کنار هم خوب نشستن یا نه. هزار رنگ آبی یا سبز داریم و بعضی تناژها خیلی خوب درنمیان. 

ولی اگر من باشم اول اینکه سعی میکنم ایتم های ترندی تو استایلم نباشه مثل شلوار پلیسه. شلوار ساده تر رو ترجیح میدم که بشه جاهای بیشتری استفاده کرد

دوم اینکه سعی میکنم تعداد ایتم ها رو به حداقل برسونم چون هرچی ایتم های جانبی مثل جلیقه و... بیشتر بشه استایل کردنش سخت تر میشه و ممکنه نتیجه خیلی شیک درنیاد. مگه اینکه بقیه ایتم ها رنگ خنثی باشن

درمورد رنگبندی هم من چون عاشق رنگ سبز هستم ترکیب رنگ کرم و سبز سیج رو ترجیح میدم

ترکیب سورمه ای و کرم هم قشنگ میشه

ترکیب کرم و سبز و نمیپسندم 

اولی به نظرم بهتره البته با رنگ آبی آسمونی 

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

ترکیب رنگیشون قشنگه

فقط ب نظرم شلوار پلیسه رو نگیر،الان ترند شده و شاید نتونی زیاد استفادش کنی