2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 46093 بازدید | 1809 پست

من اصلا سرویس چینی ندارم

یه ۱۲ نفره داشتم اوایل ازدواج مهمونیای رسمی رو باهاش برگزار کردم و بعد فروختم چون طرحشو دوس نداشتم

بعد از اونم دیگه نیاز نشد که بخرم چون همه مهمونیامون یا دوستانه بود یا خانوادگی

آرکوپال من سفید ساده‌س با همونا مهمونیا رو برگزار میکنم

ولی اگه چینی نیاز بشه هم سفید ساده گرد میخرم

سرویس چینیم خیلی شیکه 

چن باربیشتر3/4باراستفاده نکردم چون 

بشقاب هاش بشدت بزرگن 

ازبشقاب کیک ومیوه اش بیشتراستفاده کردم 

دلم میخوادبفروشم وارکوپال ساده گردبگیرم وحسش نیست بفروشم کارتنشم دارم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنده سوپ و آش رو با سوپخوری سرویس چینی سرو میکنمشما تعدادتون کمه شاید براتون بزرگ باشه اما زمان مهما ...

بله ققنوس جان برای خودمون که خیلی بزرگه و ازون طرف برای مهمانی ها چون فقط یه دونه س کمه و من تاحالا استفاده ش نکردم. حالا انشالله بعدها استفاده میکنم برای مهمان. فعلا که تو کارتنه چون کابینتام خیلی کم هستن و جا نداشتم درشون بیارم

من چینی هامو فله ای گرفته بودم 

هیچ آیتم بلااستفاده ای نداره . 

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام به همگی من این تاپیک رو سرچ کردم پیدا کردم چون خودم مینیمال هستمولی هنوز مونده کامل یاد بگیرمبی ...

سلام خوش اومدید منتظر گزارش هاتون هستیم😁😍

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          

سلام به همگی. 

نی فقط یه دونه می پلاستیکی داشتیم که گذاشتم خروجی. 

قاشق چنگال اضافه نداریم. یک بار مصرف داریم که وقتی کیک میخوایم بخوریم و تعداد زیاده از اون استفاده می‌کنیم. ظرف اضافه هم نداریم. 

یه اتفاق جالب افتاد. همسرم داوطلبانه یه لباس آورد گفت که این کیفیت خوبی نداره بزار خروجی. اصلا باورم نمیشد این جمله از دهن ایشون در اومده😂 خوشحالم😍

ی اردوخوری چینی دارم هدیه است اصلادوسش ندارم استفادع هم نکردم میبخشم بره وای که چقدکاردارم وچ بی انگ ...

عزیز دلی

فقط یه استارت میخوای که اونم یهوپاشی😉🙃

بعضی وقتا بی انرژیم و کار زیاد دارم

میگم فلانی الان میاد خونمون  پا میشم بدو بدو کارامو میکنم

اول جارو و گردگیریو شستن ظرف و در نهایت یه دوش و شستن لباسها

من معمولا جمعه و سه شنبه  انجام میدم

☺️فول انرژی باشین دوستان

مثبت اندیش😇

سلام خانم های گل انشالله یلدا به همتون  خوش گذشته باشه❤️

ما ۵شنبه رفتیم مهمونی منزل مادر همسرم . جمعه منزل خودمون بودیم که چه روز پر باری شد برای ما ، همسرم بعد از سال‌ها اون قدر من بهش گفته بودم وسایل بدرد نخور نگه ندار همت کرد و وسایلی که واقعا آشغال بودن رو ریخت رفت🫣🫣🫣🫣 وسایل الکترونیکی خراب!  یه کیف خیلی بزرگ خروجی داشت میگفت به خاطر تو میندازمشون بره وگرنه من صد سال دیگه ام به اینا دست نمیزدم🤗

در مورد بطری های آب ما یکی داخل یخچال داریم که همیشه استفاده میشه یکی هم همیشه پر میکنم زیر سینک میزارم یه وقت برق بره یا وقتی برای گل ها آب کم میاد دو تا هم کوزه ماننده که دوغ میریزم یا آب .

دو تا قمقمه مانند دارم که اونم از طرف شرکت همسرم داده بودن یکیش رو روزایی که ورزش دارم استفاده میکنم 

کبریت هم یک بسته داریم همیشه !!! 

موضوع صحبت فردا✅️✅️✅️ظروف چینی بدون کاربرد✅️✅️✅️

من شخصا از همه ظروفم استفاده میکنم ! 

فقط قوری سرویس چینیم استفاده نشده تا حالا ! نمی‌دونم قوریه پارچه چیه شما استفاده میکنید؟