2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 46289 بازدید | 1815 پست

من برای ۱۰ نفر تو قابلمه سایز ۳۰ پلو دم کردم و تو قابلمه ۲۲ خورش درست در اومد بنظرم بهتره برای بالای ۸ نفر پلو تو دو تا قابلمه دم بشه 

در مورد چاقو:

من سر جهیزیه چاقوی سرویس نخریدم قصد داشتم تک بخرم ولی یکی برام یه سرویس هدیه آورد که ۳ تای مورد نیازمو برداشتم بقیه‌شو بخشیدم ۲تا کوچیکاش خراب شدن فقط یه سایز بزرگش مونده که واقعا عالیه ازش برای کارای تخته استفاده میکنم برای کار بدون تخته هم دو تا اره‌ای یه شکل دارم واسه دم دست یه دست میوه خوری هم دارم که همون اول که جعبه رو باز کردم دیدم یکیش شکسته انداختم بیرون موند ۱۱ تا چند تا هم از سرویس مهمون قبلی مونده که قطعا میبخشم چون هم تعدادشون کمه ناقصن هم دسته‌هاش کیفیت سابق رو نداره در شان مهمون نیست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام به همه،من گلدون زیاد داشتم دوسال قبل دادم همه رو به خواهرم،بانکه دوازده تا بزرگ برای حبوبات و سبزی خشک ها،۱۴ تا هم کوچولو برای ادویه ها مثل پودر سیر زیره پاپریکا و ... چاقوی بی مصرف هم ندارم،خروجی هم جوراب همسر بود و یه صندوق رمز دار که شاین بود و تم رنگی از بنفش تا یاسی توش بود دخترم خرده ریزها رو توش می‌ریخت الان مثلا مینیمال شده صندوق رو داده بزارم خروجی

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود

بانــــــکه من زیاددارم 

6تا مگ کارتی بزرگ 

3تا درچفتی بزرگ 

6تا برا نمک ونبات و.... 

خیلی شیشه که شستم درب یکسان گرفتم وبرچسب 

ولی همگی مرتب ویکسانن 

پاسماوریم دارم 

هیچ چیزی روتوکیسه نگه نمیدارم تقریبا همه هم شیشه هستن خیلی دوسشون دارم 

چاقوگفتم سرویس نگرفتم 

گلدون زیادداشتم دوسال پیش رفتم شیراز مدتی موندیم همسرم اب نداده بودخشک شدن 

الان فقط دوتا دارم داخل خونه

عاشق گل وگیاهم گلدونام نگه داشتم سال بعدبرم ویلایی همه روپرکنم 

چندگل قشنگم شیرازدارم سال بعدمیارم 

نوروز ویلدا ی سفره مینیمال ومرتب میچینم پرتجملات نه اصلا دوستم ندارم مگراینکه شلوغ باشیم

چاقوهامو پارسال تو پاکسازی رفع انباشتگی کردم یه سرویس چاقو داشتم بااینکه داده بودم تیز کنن ولی باز هم خوش دست نبودن تو دیوار فروختم بجاش دوتا چاقو کوچک و یدونه بزرگ دسته چوبی گرفتم . سه دست هم کارد و چنگال  میوه خوری دارم . دو دست هم کارد برای روزمره و .... .

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

نماز قضا دو روز کامل خونده شد. 

چهار روز روزه قضا گرفته شد.

. سلامتی امام زمان صلوات . ما ابد رو در پیش داریم هستیم که هستیم .                                       Bize göre değil bizim için değil

سلام عزیزان🙋🏻‍♀️🌿🌸

نماز صبح قضا یدونه خوانده شد

یه روزه قضا گرفته شد 

انشاالله بقیش رو هم تموم میکنم ❤️

چاقو من یدونه بزرگ و یه سری ۱۲ تایی دارم همین✔️

گلدون یدونه رو جاکفشی هست که خیلی دوستش دارم 

و آکواریوم رو مدتی هست خاک ریختم و گلدونه کردم یه حالت پلنت شده ولی یکم نیاز به مرتب شدن داره🍂🍂🍃🍃

یکمی لباس نواد از کسی بود امروز دادم به کسی که نیاز داشت چند وقت بود پیشم بود و وقت نمیشد ببرم🙂‍↔

یه هودی و سه تا روسری و یه شلوار خونگی خروجی شد

این جمله قشنگ بود😁

«قانون مورفی میگه تو اگه یبار با تیپ بد بری بیرون همون دوست قدیمی با کلاستو میبینی که احتمالا تا ده سال آینده هم نمی بینیش و نمیتونی بهش ثابت کنی که بد سلیقه نیستی»

الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را          
ممنـــــونم عزیزم خیلی مرددم برای خرید همینطوردارم فکرمیکنم میگم جای ثابت براش نیست چکارکنم وجابه جا ...

برای جابه جاییش

بعد شستشو  یکی دو ساعت بذار پتو همونجا بمونه تا خوب اب بندازه 

بعد که سبک شد میتونی بلند کنی و پهن کنی رو بند 

من همسرمم که باشه همین کارو میکنم، نمیذارم پتو خیس رو بلند کنه و بندازه 

گاهی خود بند لباس هم تحمل پتوی خیس سنگین رو نداره عزیزم

❌لایک❌

خاله م یه مقدار خرما فرستاده بود 

برای ما زیاد بود 

ریختم تو سینی و یه سلفون روش کشیدم همسرم برد مغازه، کسی میاد بعنوان خیرات تعارفشون کنه 

تو مغازه قاشق چجگال هم نداشت، ۴تا براش گذاشتم که برد(یه وقتایی تو مغازه ایم همسرم میره یه چیزی میگیره میاره که بخوریم، با این قاشق و چنگالهای یکبار مصرف اصلا بهم نمی چسبید) 

خرما و سینی و قاشق چنگالها شد خروجی امروزم 😇

❌لایک❌
برای جابه جاییشبعد شستشو یکی دو ساعت بذار پتو همونجا بمونه تا خوب اب بندازه بعد که سبک شد میتونی بل ...

کاملا درسته 

فقط مثلا من وقت میذارم پشت سرهم میشورم اینجوروقت زیادمیبره انگار

ازاون اتومات ها خواستم بگیرم دیدم جاش ندارم اصلا

خاله م یه مقدار خرما فرستاده بود برای ما زیاد بود ریختم تو سینی و یه سلفون روش کشیدم همسرم برد مغاز ...

هنوز که هنوزه یاد اون ظرف آش رشته م که دادی به پارکبان محله تون . هروقت آش میزارم یاد شما میفتم . الانم که این کار زیباتون . واقعا همیشه تحسینتون میکنم .